📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:21
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
O kurwa! Brazylia? Taka siksa warta uratowania z tamtejszego kurwidołka, ale szkoda suczki. Tak wzorowo odjebała ścierwo, choć prawie to on ją zabił, niewiele zabrakło.
Troche jej zajeło wyciągnięcie broni ale wkońcu... mam nadzieje że zdechł.
Nie powinno tak być, żeby chłop nie mógł normalnie po katolicku zmolestować kobitki. Świat się kończy.
Salieri16000 napisał/a:
Little 22, I call her Peggy Sue...
zaskoczę Cię ale to nie jest 22 lr siła obalająca tego pocisku jest niewielka a widać ze chłopa powaliło coś większego i mam podejrzenie że pocisk też nie był standartowy czyli taki aby wyrządził napastnikowi możliwie największą krzywdę lub zabić, wiem że jesteś expertem ale czasami warto posłuchać innych ,kobitka wygląda na małolatkę ale z pewnością policjantka lub pracownik wymiaru sprawiedliwości
To była policjantka po pracy.
octave25 napisał/a:
To była policjantka po pracy.
I tak piękny widok.
A co do kalibru, to pewnie 9mm lub .45, bo to one mają siłę powalającą, a nie jakieś 5.56/.22.
StalowyNożyk napisał/a:
Nie powinno tak być, żeby chłop nie mógł normalnie po katolicku zmolestować kobitki. Świat się kończy.
Ale z dupy komentarz. Jak się chce być na siłę fajnym, to zawsze wyjdzie się na idiotę. I tak jest w tym przypadku piorunku jebany.
ciekawe co od niej chciał, ale chyba nie zapytać o drogę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów