Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wzięte z regulaminu WTP
§ 14
1. Dopuszcza się przewożenie w pojazdach oraz wprowadzanie na teren stacji metra:
1) małych zwierząt domowych, jeżeli nie są uciążliwe dla pasażerów i są umieszczone w odpowiednim dla zwierzęcia koszu, skrzynce, klatce itp., zapewniającym bezpieczeństwo pasażerów i zwierząt;
2) psów, pod warunkiem, że nie zachowują się agresywnie, nie są uciążliwe dla pasażerów oraz mają założony kaganiec i trzymane są na smyczy;
3) psów asystujących, o których mowa w ustawie z dnia 27 sierpnia 1997 r. o rehabilitacji zawodowej i społecznej oraz zatrudnianiu osób niepełnosprawnych ( Dz.U. z 2011 r. Nr 127 poz. 721 z późn. zm.).
To chyba tyle XD
W normalnym kraju to ludzie pomogliby straznikom miejskim czy policji. U nas wszyscy siedza z pizdami
Już widzę jak pomagasz dwóm strażnikom miejskim wyrzucać kobietę z autobusu. Ty musisz być prze chuj kozak!
Musi sie dobrze rznac w wyrze. Pojezdzil bym z nią.
a ja mam nadzieję, że wojowniczej julce dopierdolą jeszcze paragraf za napaść na funkcjonariusza na służbie i zanieczyszczanie przestrzeni publicznej smrodem swojego pchlarza
+ pozew zbiorowy od osób podróżujących autobusem za stratę czasu. Ktoś mógł się spóźnić do pracy i stracić premię itd.
ale wstyd
jak byłbym współpasażerem pies by mi zupełnie nie przeszkadzał, chętnie bym usiadł obok żeby odgrodzić
go od reszty tych małp które jak widać, są o wiele bardziej nieprzewidywalne i agresywne
Po pierwsze straż wiejska nie ma prawa aresztować i używać siły. Polecam dziewczynie zgłosić to do dobrego prawnika a potem do prokuratury,. panowie z straży dostaną max 3 lata za kratkami i skończą swój marny zawód. być psem lub w straży to wstyd dla rodziny
pokaż mi gdzie wyczytałeś, że nie ma prawa bo pierdolisz głupoty.
Po pierwsze straż wiejska nie ma prawa aresztować i używać siły. Polecam dziewczynie zgłosić to do dobrego prawnika a potem do prokuratury,. panowie z straży dostaną max 3 lata za kratkami i skończą swój marny zawód. być psem lub w straży to wstyd dla rodziny
poza tym widzę, że ktoś ewidentnie ma problem z policją. Wlepili Ci mandat za picie piwa przed blokiem czy za przekroczenie prędkości? Ciekawe jaki zawód ty wykonujesz wypowiadając się o ludziach w służbie.
zarąbisty pies, jego pani jest okładana przez 2 typów a ten se merda ogonem.
Każdy normalny by się cieszył, że może się pozbyć patologicznego problemu.