📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wszystko pewnie zależy od wewnętrznego regulaminu przewoźnika ale do chuja wafla czasami trzeba gdzieś pojechać autobusem z psem i myślę że namordnik plus smycz załatwia sprawę,
Halman napisał/a:
wszystko pewnie zleży od wewnętrznego regulaminu przewoźnika ale do chuja wafla czasami trzeba gdzieś pojechać autobusem z psem i myślę że namordnik plus smycz załatwia sprawę,
Masz rację, ale ta pizda uważa inaczej...
"Główna bohaterka filmu została upomniana podczas postoju na pętli metro Młociny przez kierowcę autobusu o to, że jej pies (rasy husky) nie posiada kagańca. Kobieta w chamski sposob stwierdziła, że psy tej rasy założonego kagańca mieć nie muszą. Kierowca zadzwonił po straż miejską, jednak po chwili musiał już ruszyć z pętli."
A gdzie tam jest pies? Tylko jakaś chuda suka tańczy ze strażnikami w autobusie dając pokaz pasażerom ale co z psem?
fajna dziewczyna, ruchał bym troche chujowo że tak wyszło ale jak by była milsza w tej sytuacji to może by to inaczej sie skończyło.
pies jest tutaj, polecam przewinąć
i mój ulubiony zwrot...on nigdy nikogo nie ugryzł, bo jest taki łagodny,,
nawet mam takie nagrania z monitoringu, gdy ładodny, poczciwy..taka pierdoła
ugryzła mojego klienta
i mój ulubiony zwrot...on nigdy nikogo nie ugryzł, bo jest taki łagodny,,
nawet mam takie nagrania z monitoringu, gdy ładodny, poczciwy..taka pierdoła
ugryzła mojego klienta
Ale pizda z tego husky. Jak wlascicielka.
zarąbisty pies, jego pani jest okładana przez 2 typów a ten se merda ogonem.
Quba23 napisał/a:
Haha miastowe szczury jak dobrze mieszkać na wsi w domku
Ha ha, panienka jechała linią Komunikacji Miejskiej Łomianki Sp. z o.o. nr 150 na trasie Młociny-Dziekanów Leśny. Zatkało kakao?
Mam nadzieję, że srogo upierdolą tych strażników teksasu.
Najbardziej zakompleksione szczury za daremne żeby iść do policji a z poczuciem władzy.
Najbardziej zakompleksione szczury za daremne żeby iść do policji a z poczuciem władzy.
Coffey napisał/a:
Mam nadzieję, że srogo upierdolą tych strażników teksasu.
a ja mam nadzieję, że wojowniczej julce dopierdolą jeszcze paragraf za napaść na funkcjonariusza na służbie i zanieczyszczanie przestrzeni publicznej smrodem swojego pchlarza
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów