Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Ona sobie nie życzy
~Sunday • 2022-06-14, 19:29
00:00
-00:19
Download

Zrozumiano?
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
PanKukuruźnik82 2022-06-14, 19:37 58
Zgłoś
Z................w 2022-06-14, 19:55 7
Nie nawidze takich bohaterów
nie jego sprawa
Zgłoś
nowynick 2022-06-14, 19:58 112
Zbysław napisał/a:

nie jego sprawa

nienawidzę takich co mają wyj🤬e, dziś ona jutro Twoja siostra...
Zgłoś
TerazPolska123 2022-06-14, 19:59 2
koński podryw
Zgłoś
Puczysta 2022-06-14, 20:14 24
ładnie ruszał odnóżami karaluch p🤬lony!
Zgłoś
Justynka99 2022-06-14, 20:45 20
nowynick napisał/a:

nienawidzę takich co mają wyj🤬e, dziś ona jutro Twoja siostra...

Zwykle to nie to, że maja wyj🤬e. To po prostu j🤬e tchórze, którzy chcą sobie do tego dorobić ideologię, żeby się usprawiedliwić.
Zgłoś
Beka_XD 2022-06-14, 20:50 2
Typowy kacapski upośledzony niedorozwój. Ładnie w lampe dostał.
Zgłoś
x................9 2022-06-14, 21:06 18
Justynka99 napisał/a:

Zwykle to nie to, że maja wyj🤬e. To po prostu j🤬e tchórze, którzy chcą sobie do tego dorobić ideologię, żeby się usprawiedliwić.

@Justynka99 jak to z Tobą jest? Z jednej strony twierdzisz, że nikt Ci niczego zabraniać nie będzie, a z drugiej "j🤬y tchórz" i ideologia.
Trochę mi to przypomina pewien świetny monolog:

"- Czy byłby pan tak uprzejmy i pomógł mi zdjąć bagaże?
- Nie!
- Ooooo!
- Słucham!?
- Po prostu nie! Mi kto pomaga!?
- Jest pan mężczyzną chyba?
- Ale ja jestem za pełnym równouprawnieniem kobiet. Gorącym zwolennikiem jestem! A pani jest przecież w pełni równouprawnioną kobietą.
- Pan to za to nie jest chyba w pełni mężczyzną!
- Widzicie w nas mężczyzn w pełni, przypominacie sobie tylko wtedy, gdy trzeba wynieść śmieci, kontakt naprawić, zwolnić miejsce w tramwaju, autobusie. Nie jestem już w pełni mężczyzną, bo nie ma takiej potrzeby! Pani jest w pełni mężczyzną za to!"

Jak równouprawnienie, to równouprawnienie. Niewiasta mogła się sama opędzić od absztyfikanta
Zgłoś
Gąska 2022-06-14, 21:24 8
Ktoś por🤬a... Ktoś się wyśpi.
Zgłoś
Justynka99 2022-06-14, 21:30 1
xv89 napisał/a:

@Justynka99 jak to z Tobą jest? Z jednej strony twierdzisz, że nikt Ci niczego zabraniać nie będzie, a z drugiej "j🤬y tchórz" i ideologia.

A gdzie ja napisałam, że płeć ma tutaj cokolwiek do rzeczy? Jeżeli jedna osoba atakuje drugą to zawsze należy reagować. Jak się czujesz na siłach to dać w mordę - jak nie, to od tego jest policja, a płeć nie ma tutaj nic do rzeczy. Gdyby napastnikiem była kobieta to reakcja powinna być taka sama.
Zgłoś
PentagramOdDiabła 2022-06-14, 21:42
xv89 napisał/a:

Trochę mi to przypomina pewien świetny monolog:
"- Czy byłby pan tak uprzejmy i pomógł mi zdjąć bagaże?
- Nie!
- Ooooo!
- Słucham!?
- Po prostu nie! Mi kto pomaga!?
- Jest pan mężczyzną chyba?
- Ale ja jestem za pełnym równouprawnieniem kobiet. Gorącym zwolennikiem jestem! A pani jest przecież w pełni równouprawnioną kobietą.
- Pan to za to nie jest chyba w pełni mężczyzną!
- Widzicie w nas mężczyzn w pełni, przypominacie sobie tylko wtedy, gdy trzeba wynieść śmieci, kontakt naprawić, zwolnić miejsce w tramwaju, autobusie. Nie jestem już w pełni mężczyzną, bo nie ma takiej potrzeby! Pani jest w pełni mężczyzną za to!"
Jak równouprawnienie, to równouprawnienie. Niewiasta mogła się sama opędzić od absztyfikanta

"Dzień świra "

Poza tym to dość stare nagranie jest. Ze dwa trzy lata temu to widziałem na kaotic.kom chyba albo gdzieś indziej. Spoko reakcja chłopa w imieniu niewiasty. Podoba mi się.
Zgłoś
Benzen 2022-06-14, 21:57 10
Zbysław napisał/a:

nie jego sprawa

przegrywie j🤬y
Zgłoś
Bul_od_bytu 2022-06-14, 22:47 1
Szybka lekcja sawłar wiwru dla kacapa za te macanie
Zgłoś
Sraj1 2022-06-14, 22:54 3
Równie dobrze to może być jakiś jej znajomy co ją przedrzeźnia, a tamten to jakiś randomowy spermiarz. Proponuję skleić dupę jak się nie wie o co do końca chodzi. Na pewno mamy jednego z obitym ryjem, a drugiego z potencjalnymi problemami.

PS. Kobiety uwielbiają jak się typy o nie nap🤬lają i uwielbiają to prowokować.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem