Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie nawidze takich bohaterów
nie jego sprawa
nienawidzę takich co mają wyj🤬e, dziś ona jutro Twoja siostra...
nienawidzę takich co mają wyj🤬e, dziś ona jutro Twoja siostra...
Zwykle to nie to, że maja wyj🤬e. To po prostu j🤬e tchórze, którzy chcą sobie do tego dorobić ideologię, żeby się usprawiedliwić.

Zwykle to nie to, że maja wyj🤬e. To po prostu j🤬e tchórze, którzy chcą sobie do tego dorobić ideologię, żeby się usprawiedliwić.
@Justynka99 jak to z Tobą jest? Z jednej strony twierdzisz, że nikt Ci niczego zabraniać nie będzie, a z drugiej "j🤬y tchórz" i ideologia.
Trochę mi to przypomina pewien świetny monolog:
"- Czy byłby pan tak uprzejmy i pomógł mi zdjąć bagaże?
- Nie!
- Ooooo!
- Słucham!?
- Po prostu nie! Mi kto pomaga!?
- Jest pan mężczyzną chyba?
- Ale ja jestem za pełnym równouprawnieniem kobiet. Gorącym zwolennikiem jestem! A pani jest przecież w pełni równouprawnioną kobietą.
- Pan to za to nie jest chyba w pełni mężczyzną!
- Widzicie w nas mężczyzn w pełni, przypominacie sobie tylko wtedy, gdy trzeba wynieść śmieci, kontakt naprawić, zwolnić miejsce w tramwaju, autobusie. Nie jestem już w pełni mężczyzną, bo nie ma takiej potrzeby! Pani jest w pełni mężczyzną za to!"
Jak równouprawnienie, to równouprawnienie. Niewiasta mogła się sama opędzić od absztyfikanta

@Justynka99 jak to z Tobą jest? Z jednej strony twierdzisz, że nikt Ci niczego zabraniać nie będzie, a z drugiej "j🤬y tchórz" i ideologia.
A gdzie ja napisałam, że płeć ma tutaj cokolwiek do rzeczy? Jeżeli jedna osoba atakuje drugą to zawsze należy reagować. Jak się czujesz na siłach to dać w mordę - jak nie, to od tego jest policja, a płeć nie ma tutaj nic do rzeczy. Gdyby napastnikiem była kobieta to reakcja powinna być taka sama.
Trochę mi to przypomina pewien świetny monolog:
"- Czy byłby pan tak uprzejmy i pomógł mi zdjąć bagaże?
- Nie!
- Ooooo!
- Słucham!?
- Po prostu nie! Mi kto pomaga!?
- Jest pan mężczyzną chyba?
- Ale ja jestem za pełnym równouprawnieniem kobiet. Gorącym zwolennikiem jestem! A pani jest przecież w pełni równouprawnioną kobietą.
- Pan to za to nie jest chyba w pełni mężczyzną!
- Widzicie w nas mężczyzn w pełni, przypominacie sobie tylko wtedy, gdy trzeba wynieść śmieci, kontakt naprawić, zwolnić miejsce w tramwaju, autobusie. Nie jestem już w pełni mężczyzną, bo nie ma takiej potrzeby! Pani jest w pełni mężczyzną za to!"
Jak równouprawnienie, to równouprawnienie. Niewiasta mogła się sama opędzić od absztyfikanta
"Dzień świra "
Poza tym to dość stare nagranie jest. Ze dwa trzy lata temu to widziałem na kaotic.kom chyba albo gdzieś indziej. Spoko reakcja chłopa w imieniu niewiasty. Podoba mi się.
Nie nawidze takich bohaterów
nie jego sprawa
przegrywie j🤬y
PS. Kobiety uwielbiają jak się typy o nie nap🤬lają i uwielbiają to prowokować.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie