Zrozumiano?
Zrozumiano?
nie jego sprawa
Nie nawidze takich bohaterów
nie jego sprawa
nienawidzę takich co mają wyjebane, dziś ona jutro Twoja siostra...
nienawidzę takich co mają wyjebane, dziś ona jutro Twoja siostra...
Zwykle to nie to, że maja wyjebane. To po prostu jebane tchórze, którzy chcą sobie do tego dorobić ideologię, żeby się usprawiedliwić.
Zwykle to nie to, że maja wyjebane. To po prostu jebane tchórze, którzy chcą sobie do tego dorobić ideologię, żeby się usprawiedliwić.
@Justynka99 jak to z Tobą jest? Z jednej strony twierdzisz, że nikt Ci niczego zabraniać nie będzie, a z drugiej "jebany tchórz" i ideologia.
Trochę mi to przypomina pewien świetny monolog:
"- Czy byłby pan tak uprzejmy i pomógł mi zdjąć bagaże?
- Nie!
- Ooooo!
- Słucham!?
- Po prostu nie! Mi kto pomaga!?
- Jest pan mężczyzną chyba?
- Ale ja jestem za pełnym równouprawnieniem kobiet. Gorącym zwolennikiem jestem! A pani jest przecież w pełni równouprawnioną kobietą.
- Pan to za to nie jest chyba w pełni mężczyzną!
- Widzicie w nas mężczyzn w pełni, przypominacie sobie tylko wtedy, gdy trzeba wynieść śmieci, kontakt naprawić, zwolnić miejsce w tramwaju, autobusie. Nie jestem już w pełni mężczyzną, bo nie ma takiej potrzeby! Pani jest w pełni mężczyzną za to!"
Jak równouprawnienie, to równouprawnienie. Niewiasta mogła się sama opędzić od absztyfikanta
@Justynka99 jak to z Tobą jest? Z jednej strony twierdzisz, że nikt Ci niczego zabraniać nie będzie, a z drugiej "jebany tchórz" i ideologia.
A gdzie ja napisałam, że płeć ma tutaj cokolwiek do rzeczy? Jeżeli jedna osoba atakuje drugą to zawsze należy reagować. Jak się czujesz na siłach to dać w mordę - jak nie, to od tego jest policja, a płeć nie ma tutaj nic do rzeczy. Gdyby napastnikiem była kobieta to reakcja powinna być taka sama.
Trochę mi to przypomina pewien świetny monolog:
"- Czy byłby pan tak uprzejmy i pomógł mi zdjąć bagaże?
- Nie!
- Ooooo!
- Słucham!?
- Po prostu nie! Mi kto pomaga!?
- Jest pan mężczyzną chyba?
- Ale ja jestem za pełnym równouprawnieniem kobiet. Gorącym zwolennikiem jestem! A pani jest przecież w pełni równouprawnioną kobietą.
- Pan to za to nie jest chyba w pełni mężczyzną!
- Widzicie w nas mężczyzn w pełni, przypominacie sobie tylko wtedy, gdy trzeba wynieść śmieci, kontakt naprawić, zwolnić miejsce w tramwaju, autobusie. Nie jestem już w pełni mężczyzną, bo nie ma takiej potrzeby! Pani jest w pełni mężczyzną za to!"
Jak równouprawnienie, to równouprawnienie. Niewiasta mogła się sama opędzić od absztyfikanta
"Dzień świra "
Poza tym to dość stare nagranie jest. Ze dwa trzy lata temu to widziałem na kaotic.kom chyba albo gdzieś indziej. Spoko reakcja chłopa w imieniu niewiasty. Podoba mi się.
PS. Kobiety uwielbiają jak się typy o nie napierdalają i uwielbiają to prowokować.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów