Made in USA
Made in USA
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
prawda taka, że każdy z was umoczył by z ciekawości gdyby tylko miał możliwość
Ty chłopie przeciez to normalne. no chyba że ktoś tu jest pedałem to się odwróci
prawda taka, że każdy z was umoczył by z ciekawości gdyby tylko miał możliwość
To, że Ty, nie znaczy, że każdy różne dziewczyny sie trafiają w zyciu, czasem jest moralniak po zachlaniu jednak na trzeźwo, świadomie? Coz, jak ktos nie ma juz na prawde żadnej godności ani szacunku do samego siebie to pewnie i by nawet takich silikoniarach chciał zamoczyć.
Ergo - w sumie ruchałbym
Zakładam się o flaszkę, że pierwsze trzy mają po kutasie.
A co matkę Ci przypominają?
Gadacie plastik czy kurwa silikon a pewnie gdyby nie jednemu z was usiadła taka na brzuchu tu kutas by stał i byś nie wiedział co robić
Stał? i to jak bandyta w e36 pod lasem
Sztuczne cycki, sztuczne dupy, pierdolone protezy... kurwa patrzcie na ta panne w 1:27 po prawej stronie. Co jej sie kurwa porobilo z zebami??
Niech jakas kurwa wrzuci obrazek : gay alert to jebne... Sorki ale patrzac na takie sztuczne, plastikowe kurwy to prawie obrzydzenie bierze. W 5 minut na miescie w Polsce znajde kilka ladnijszych dziewczyn, nawet w maseczkach.
Podliczyłem: wciągu 1.46 min. przelało sie w monitorze 29,0 kg silikonu...
Za oszukane cycki nie daje piwa.
Beka... a najlepsze jest to że takie plastiki mają największe branie. Może nie wszystkim się podobają ale i tak jest mnóstwo panów co marzą o takiej lalce. ( Żeby je zerżnąć)
Trochę luzu i dystansu życzę.
A jeśli któryś z tych krytykujących wyjedzie że ma spoko dupę, naturalną, jest szczęśliwy, usatysfakcjonowany itp. To po chuj w ogóle przeżywasz skład/zawartość cycków jakiejś obcej dupy zza oceanu? xD
Podliczyłem: wciągu 1.46 min. przelało sie w monitorze 29,0 kg silikonu...
Za oszukane cycki nie daje piwa.
I z pewnością gdzieś z 43 litry spermy ...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów