Made in USA
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Made in USA
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Podliczyłem: wciągu 1.46 min. przelało sie w monitorze 29,0 kg silikonu...
Za oszukane cycki nie daje piwa.
Wkładają sobie magazynek w pizdę? Pytam bo nie chce mi się oglądać.
Sztuczne cycki, sztuczne dupy, pierdolone protezy... kurwa patrzcie na ta panne w 1:27 po prawej stronie. Co jej sie kurwa porobilo z zebami??
Niech jakas kurwa wrzuci obrazek : gay alert to jebne... Sorki ale patrzac na takie sztuczne, plastikowe kurwy to prawie obrzydzenie bierze. W 5 minut na miescie w Polsce znajde kilka ladnijszych dziewczyn, nawet w maseczkach.
Niech jakas kurwa wrzuci obrazek : gay alert to jebne... Sorki ale patrzac na takie sztuczne, plastikowe kurwy to prawie obrzydzenie bierze. W 5 minut na miescie w Polsce znajde kilka ladnijszych dziewczyn, nawet w maseczkach.
Mam nadzieje, że chęc atencji tym pindom jeszcze podskoczy i zobaczymy je w Iraku jak araby je gwałcą analnie
Nie zawiodłem się na Was, kochane Sadole, jebać to gówno! Syf, chujnia z grzybnią i silikanci zamiast cipsk. Normalnie rzygi.
Takafura napisał/a:
Podliczyłem: wciągu 1.46 min. przelało sie w monitorze 29,0 kg silikonu...
Te oszukane cycki czasem życie ratują...
Zakładam się o flaszkę, że pierwsze trzy mają po kutasie.
Nie jestem pedałem, toleruję naturalne wady u kobiet, ale co to jest za obleśny plastik na tym filmie?
Zjebane są te filmiki. Spoko też chciałbym, żeby mnie ktoś docenił, ale rozboerać się do internetów ehhh smutni ludzie bez ambicji
prawda taka, że każdy z was umoczył by z ciekawości gdyby tylko miał możliwość
Większość z nich wygląda jakby US marines zmienili płeć na NFZ.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów