📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ciekawe czemu w połowie akcji jest koniec filmiku, aha pewnie spierdolił.
Cytat:
Wyczuwam Cyganskie korzenie,zajebał piłke i próbuje spierdolić.
możliwe, że tam jest pluton i rumunia będzie nową potęgą atomową
pakicito napisał/a:
możliwe, że tam jest pluton i rumunia będzie nową potęgą atomową
co ma Rumunia do cyganów ?
Wszyscy się srają "gwiazdorem", a zastępu liniowych torujących mu przejście nikt nie widzi...
ciekawe ujęcie
"One man army", czyli nazywasz go żołnierzem, bo biega z piłką po boisku?
@up
Proszę bardzo, prosto z wikipedii:
One Man Army is a concept used in the action film genre, to describe a heavily armed and well-trained soldier (e.g. see John Rambo or John McClane) fighting on his own and alone.
Nie wszystko trzeba brać dosłownie w tym języku.
Proszę bardzo, prosto z wikipedii:
One Man Army is a concept used in the action film genre, to describe a heavily armed and well-trained soldier (e.g. see John Rambo or John McClane) fighting on his own and alone.
Nie wszystko trzeba brać dosłownie w tym języku.
A mnie jakoś irytuje fakt, że on nie kozłuje... :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów