📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Just jump
drogi administratorze forum: już są 2 słowa co znacząco zmieniło sens mojej wypowiedzi.
dziękuję za usunięcie mojego posta, gdyż tylko długa wypowiedź ma sens i tylko taka się liczy. Jedno słowo nie może nic oddać więc każde pojedyncze słowo powinno zostać usunięte ze słownika
drogi administratorze forum: już są 2 słowa co znacząco zmieniło sens mojej wypowiedzi.
dziękuję za usunięcie mojego posta, gdyż tylko długa wypowiedź ma sens i tylko taka się liczy. Jedno słowo nie może nic oddać więc każde pojedyncze słowo powinno zostać usunięte ze słownika
po prostu gdzieś tam w oddali są cycki...
...a nie, to jest sadistic: tam w oddali są gdzieś martwe płody.
...a nie, to jest sadistic: tam w oddali są gdzieś martwe płody.
brakuje tylko napisu: legia pany, widzew chuje, albo czegos podobnego
Religia śmierdzi.
Jakoś specjalnie mnie ten tekst nie dziwi w dzisiejszych czasach srajfonów, facebooków i inne szajsu. Ludzie zamiast podziwiać widoki, aby zapamiętać je takimi jakie widzą ich oczy to pierwsze co robią to walą fotki na srajfonach tylko po to żeby wrzucić zaraz na FaceBook'a, potem już tylko wpatrzeni w ten malutki ekranik czekają aż ktoś kliknie "Lubię to" i walnie jakiś z dupy komentarz. To co stworzyła natura nas już nie interesuje, tylko Lajki na FB... czasem odnoszę wrażenie że jak już ktoś rusza dupsko z domu to tylko po to, aby czymś zapełnić FB.
mare30ks napisał/a:
brakuje tylko napisu: legia pany, widzew chuje, albo czegos podobnego
Podejście typowego polaka, nasrać, pobazgrać i chuj wie co jeszcze bo jeśli nie Twoje to można. I jak w tym kraju ma być kurwa normalnie?
Szczerze? Stanąłbym tam i powiedział: "O kurwa ale dojebany widok"
@up Z bogatego słownictwa Cię okradli, czy od zawsze byłeś w tym ubogi, kutafonie?
up profesor Miodek w dupę jebany się znalazł
Drugie zdanie burzy cały sens
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów