Film skrócony do samej akcji (w którym później nic się nie dzieje).
Film skrócony do samej akcji (w którym później nic się nie dzieje).
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ło matko be ele my pół miasta rozkurwią znowu
ee nie , oni bronią tylko tych co zeszli podczas odpierdalania cyrków po zażyciu substancji odurzających, albo jak nazywają to czarni podczas epizodu załamania nerwowego
It's ok pull the trigger, when you aim on the nigger
kurwa skad znasz motto amerykańskiej policji ? właśnie miałem to napisać
ale widać czegoś się nauczyli po floydzie, oddał jeden strzał i nygus upadł i już więcej nie strzelał, może przypadek czyli policjant inteligentny i opanowany o stalowych nerwach, a może już boją się walić do nygusów, nie wiem. jedno jest pewne gościa pewnie za trawkę ścigali i nie zajebali człowieka, czarnego czy białego ale jednak człowieka, za handel jebaną trwką. jak to się często dzieje w usa gość se diluje nieszkodliwie a go zajebią za to na miejscu
Taaa, a nygus miał w ręku pewnie pistolet na wodę... Sam jesteś za trawkę...
ale widać czegoś się nauczyli po floydzie, oddał jeden strzał i nygus upadł i już więcej nie strzelał, może przypadek czyli policjant inteligentny i opanowany o stalowych nerwach, a może już boją się walić do nygusów, nie wiem. jedno jest pewne gościa pewnie za trawkę ścigali i nie zaj***li człowieka, czarnego czy białego ale jednak człowieka, za handel j***ną trwką. jak to się często dzieje w usa gość se diluje nieszkodliwie a go zajebią za to na miejscu
No kurwa jasnowidz się znalazł, a klamkę to nosił na niesfornych klientów co nie płacili za trawkę? No kurwa debil.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów