📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pezet napisał/a:
To www.sadistic.pl, czy www.samosia.pl?
Nie zabłysnąłeś, ale proszę - nagroda pocieszenia:
dobrze pezet, teraz zobaczmy Twój dorobek na sadolu... oooo dwa tematy w było.pl + żaden z nich nie ma piwa! sadistic.pl/koci-crashtest-totalna-rozwalka-vt137427.htm taki mały bonusik dla wszystkich pt. "co dodaje pezet" w sam raz na sadola!
Bardzo ładna i płynna animacja, aż przyjemnie popatrzyć bo lubię "patyczaki" :d .
O kurwa, patyczaki Jak ja dawno tego nie oglądałem
Polecam serię XIAO XIAO i stronę stickpage.com/
Polecam serię XIAO XIAO i stronę stickpage.com/
bardzo stare animacje z fluidanims , sam kiedyś bawiłem śie z pivotem, chociaż tu mamy flasha, tak czy siak zawsze piwko za fajny rozpierdol sticków
Prawie jak szermierz natchniony
Wyrazy szacunku dla każdego, kto wie o co mi chodzi
Wyrazy szacunku dla każdego, kto wie o co mi chodzi
Realne piwko dla tego kto mi powie jak nazywala sie gra zrecznosciowa w ktorej poruszales sie stickmanem jedynie za pomoca strzalek i spacji i omijales przeszkody.
Artis23 napisał/a:
Realne piwko dla tego kto mi powie jak nazywala sie gra zrecznosciowa w ktorej poruszales sie stickmanem jedynie za pomoca strzalek i spacji i omijales przeszkody.
Stick Run, gra na Facebooku
Nie ma za co.
Od kiedy Wukong kontruje Pantheona?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów