📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No ujęcie z lotu z telefonem w reku świetne, gwarancja wielu polubień i ukochań.
A to nie powinien być hard?
Gardzę samobójcami.
Żeby wśród ciapaków poszła jakaś moda na samobója i czarnoziemców... ależ to by był piękny trend na srik toku.
Fajne, takie na święta.
Mnie przy życiu trzyma mój pies, który nie przeżyje w schronisku. Ale może kiedyś
Mnie przy życiu trzyma mój pies, który nie przeżyje w schronisku. Ale może kiedyś
No wreszcie sadistic wraca do korzeni.
Ma ktoś pełny film z picia wybielacza? Wygląda to fajnie a tutaj jest tylko urywek
Jim_Carrey napisał/a:
Gardzę samobójcami.
E, to bardziej jest smutne.
Jasne, są ludzie, którzy się po prostu poddali, albo są wyjątkowo wrażliwi ("ciency psychicznie, jak wolicie) i schodzą przy byle przeciwnosci, bywa.
Ale nie ogarniam, jakim bólem dla kogoś musi być codzienna egzystencja, że decyduje się na picie wybielacza, czy te zabawy z nieudolnym wieszaniem, samopodpaleniem, lub cięciem żył, gdzie odchodzi się dość długo i mega boleśnie...
ale ten filmik na którym ta para się całuje i ta kobieta wsiada do windy (( ale to było romanatyczne
Flodzia napisał/a:
i to z własnego wyboru
Gość, na którego spadł samobójca raczej nie z własnego wyboru
+10 dla gościa który zrobił backflipa podczas skoku. Będzie sporo lajków na insta.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów