18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lesniak007 2010-05-26, 21:48
Palikot na prezydenta!!!
Zgłoś
kolo665 2010-05-26, 21:59
Nie słucham radia maryja ani nie oglądam tvtrwam. Nie znam się na polityce ale wiem tyle że wkurwia mnie Tusk swoją niekompetencją.
1) Nie mogłem zdzierżyć jak ten ruski pachołek podawał rękę putinowi i się z nim przytulał. Może To jakiś znak pojednania, ale nie na trupach setek tysięcy polaków podczas 2giej wojny i na trupie jakby nie patrząc naszego prezydenta.
2) Jego sykliwy głos trochę do dupy, pozatym gada dużo i nie na temat.
3)Najdłużej piastowane przez niego stanowisko zawodowe to kominiarz;] Nie wiem czy o tym wiecie. Nie wiem nawet czy startuje w tych wyborach, ale wiem że startował w poprzednich i nie wiem jak kurwa kominiarz z zawodu mógł przegrać tylko o ciutkę z prawnikiem?

Nie każdy się nadaje na prezydenta, źle robicie wiążąc Jarosława z radiem maryja, fakt to jest część jego elektoratu tępiona przez całe społeczeństwo, ale wybierać kandydatów musimy sami nie patrząc na innych.
Zgłoś
s................o 2010-05-26, 22:02
Widać jak się świetnie sprawdza zasada chrześcijańskiego miłosierdzia i wybaczenia. Hipokryzja i obłuda, ot co.
Zgłoś
wciazszukam 2010-05-26, 22:23 4
PIS, PO, SLD, PSL, jeden chuj - nie zmieni się kurwa nic, bo jak powiedział jedyny godny kandydat JKM - jak partia mówi że bierze, to bierze. Jak partia mówi, że daje, to mówi. Media nagłaśniają, że oszołom i utopista - ale jeśli nie on to kto kurwa ja się pytam!?!? Chuj z mediami bo to sprzedajne dziwki i hieny co na hajs lecą. Zaśpiewają jak im władza zagra - np. że w sondażach prowadzi Komorowski i Kaczyński. Ludzie wtedy jak owieczki dzielą się na dwa obozy, przez media uformowane - bo nikt inny nie ma szans - i tak później debile głosują - na tych, o których się mówi, a nie na tych, którzy rzeczywiście mają jakiś pogląd na świat i wizję. JKM od kilku dobrych lat finansuje każdą swoją kampanię z własnej kieszeni, mimo że nie miał realnych szans na wygraną - nie bierze z podatków, nie robi tego dla zysku - robi to, bo NAPRAWDĘ chce coś zmienić w tym pojebanym kraju, bo jest patriotą, bo nie zamierza sprzedać Polski - w dupie ma hajs i istniejący układ. W dupie ma jebaną UE - zrealizowany hitlerowski plan unifikacji europy, jednolitego prawa patentowego, narzucania członkom własnych stawek podatków, przymusowych umów handlowych i dyktatury (Komisja Europejska, która ma realną władzę, to zarząd największych spółek handlowych i produkcyjnych - nie wybierana przez ludność. Nic to nie ma wspólnego z demokracją). Przejrzyjcie kurwa na oczy, a nie pierdolicie - głosujcie na PO, żeby PIS nie wygrał. Wtedy i u nas nastąpiłyby rządy totalitarne - cała władza w rękach Tuska, bo Komorowski to tylko marionetka i zrobi co mu każą. Jak powiedział M.Ghandi: Najpierw Cię lekceważą, później się z Ciebie śmieją, później się Ciebie boją. Mam nadzieję, że wyśmiewanie się z JKM się zakończy, zostanie wybrany, a wtedy nastąpi popłoch wśród tych świń przy korycie i albo coś się naprawdę zmieni, albo jego też usuną, jak ś.p. Lecha Kaczyńskiego. Tylko, że wtedy wszystko będzie już jasne i nie pozostanie nic, tylko spierdalać na Jamajkę.
Zgłoś
teken 2010-05-26, 22:36
Japierdole. Mnie dziwi, skąd się nabrało tylu debili ? Ja w rodzinie nie mam żadnej osoby o takich poglądach, babcia wyzywa pis, reszta jest obojętna. Kurwa skąd są ci ludzie ?
Skąd jest ta agresja ? Widzą człowieka z kamerą i odrazu wybuchają agresją. Po co ? Wyzywają młodzież, że nie potrafi się zachować a sami co robią ? Przekrzykuja jeden przez drugiego, wyzywają, grożą, to jest normalne ? To jest przykład dla młodzieży ?

"Won stąd, tu jest polska" - Sory ale jak tak wygląda Polska to jest mi wstyd, banda debili zaślepionych i wywyższających Kaczyńskiego ponad wszystko. To jest Polska ? Ja dziękuję za taką Polskę.

To pokolenie musi wyginąć, niestety nic się nie zrobi :/
Zgłoś
danek0001 2010-05-26, 22:50 1
to nie jest smieszne ci ludzie pujda własnie glosowac i ich jest od groma , starsze pokolenie słuchajace rydzyka zaciemniałe a co najlepsze z nimi nie da sie dykutowac oni maja 1 zecz zaprogramowana w głowie i nic innego do nich nie do ciera i kazdy kto ma odmienne zdanie jest szatanem i trzeba mu oczy wydrapac straszne jest to ........ jacy ludzie zyja w polsce a jest ich naprawde sporo
Zgłoś
k................o 2010-05-26, 22:54
No kurwa i ja mam im ustępować miejsca w autobusie?! Stoją sobie w upalny dzień chuj go wie ile tam godzin i jeszcze dewoty jebane mają siłę się kłócić. Się dziwię ze ten typek którejś nie wyjebał
Zgłoś
Zjuq 2010-05-26, 23:02 1
Osobiście nie zagłosuję ani na PiS, ani na PO. Uważam że obie partie są zbyt mało kompetentne aby ich przedstawiciel został prezydentem. Mam innego kandydata, chociaż pewnie i tak nie ma on szans w wyborach. Chcę tylko napomknąć co do jednego. Jest tu pełno komentarzy, żeby wygineli Ci zawzięci katolicy. Tak więc pytanie do was, a co się stanie z naszym pięknym krajem gdy wymiesza się religia, zmiesza kultura? Będziemy pewnie mieli taki problem jak Francja i Włochy. Spójrzcie w historię, w Polsce było dobrze gdy u władzy był kościół. Wielu z was powie, że to przecież król panował, ale spójrzcie głębiej. To kościół trzymam koniec sznurka, nie król. Kto się przyczynił do wyprowadzenia komuny ( jak i Rosji ) ? Tak, Wałęsa również. A jak ma się u nas utrzymać religia, skoro już nie ma czasu na pójście do kościoła chociaż raz w miesiącu? Religia już jest powoli zapominana u nas. Polska już staje się mieszanką różnych religii, jak i ras i kultur . A więc dzielni bojownicy z forum, potraficie się tylko skarżyć, że tutaj widzicie murzyna, tam turka, tu wietnamczyka, gniew się w was budzi. Szerzcie Polską kulturę i religie, ponieważ coraz mniej z naszego narodu zostaje przyk. Francja .
Dodam tylko że nie jestem księdzem, mocherem, ani przesadnie wierzącym. Chodzę do kościoła raz na miesiąc, raz na dwa miesiące. Ale religia i kultura musi zostać w nas, i nie możemy przejmować w naszym kraju obcej.
A zachowanie tych osób na filmiku jest okropne, lecz większość z nich ma wyprane mózgi przez pseudo katolika Ojca kierownika, który kupi sobie nowe autko . Ale usprawiedliwień na takie zachowanie nie ma, w sumie jak młodzież może być karana to oni także powinni być ukarani za uwłaszczenie temu o to Panu.
Tyle w tym temacie, prześledzę ten temat, ponieważ jestem ciekaw tych obelg skierowanych w moja osobę.
Zgłoś
s................y 2010-05-26, 23:09
dowód na to, że to zorganizowana mafia : sprawdź 2:50 i głos baby w tle

Zgłoś
mik 2010-05-26, 23:35
nie mam siły na takich wyrywa się jak opętany o honorze bredzi a po wyborach i tak będzie jak było wszyscy z GÓRY będą na nas ... . A morze to jakiś ruch pseudo kiboli po radiowej lewatywie
Zgłoś
cekin 2010-05-26, 23:51
Jeśli ta ciemnota wybierze Jarka na prezydenta to pierwszą damą będzie ... jego matka

Znacie jeszcze jakiegoś prezydenta kawalera z 50' na karku ?
Zgłoś
Vomitdrinker 2010-05-26, 23:59
Ciekawe co o tym myśli Waszka g
Zgłoś
paczek1262 2010-05-27, 0:04
Nadal wierzycie, ze JKM ma szansę?
Zgłoś
Clematis 2010-05-27, 0:13
Po co niektórzy tak sie rozpisują...
Ludzie, cały sens wystarczy zawrzeć w jednym krótkim zdaniu-

Dewoty pozdychają, bedzie spokoj.

Głosować na Korwina!
Zgłoś
King of the devil 2010-05-27, 0:22
Zjuq nie dojdzie u nas wymieszania ras i kultur na taką skale jak we Francji bo mamy słaby socjal. Trzeba wyburzyć trochę kościołów a na ich miejsce wybudować coś pożytecznego np parkingi albo sklepy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem