Osobiście nie zagłosuję ani na PiS, ani na PO. Uważam że obie partie są zbyt mało kompetentne aby ich przedstawiciel został prezydentem. Mam innego kandydata, chociaż pewnie i tak nie ma on szans w wyborach. Chcę tylko napomknąć co do jednego. Jest tu pełno komentarzy, żeby wygineli Ci zawzięci katolicy. Tak więc pytanie do was, a co się stanie z naszym pięknym krajem gdy wymiesza się religia, zmiesza kultura? Będziemy pewnie mieli taki problem jak Francja i Włochy. Spójrzcie w historię, w Polsce było dobrze gdy u władzy był kościół. Wielu z was powie, że to przecież król panował, ale spójrzcie głębiej. To kościół trzymam koniec sznurka, nie król. Kto się przyczynił do wyprowadzenia komuny ( jak i Rosji ) ? Tak, Wałęsa również. A jak ma się u nas utrzymać religia, skoro już nie ma czasu na pójście do kościoła chociaż raz w miesiącu? Religia już jest powoli zapominana u nas. Polska już staje się mieszanką różnych religii, jak i ras i kultur
. A więc dzielni bojownicy z forum, potraficie się tylko skarżyć, że tutaj widzicie murzyna, tam turka, tu wietnamczyka, gniew się w was budzi. Szerzcie Polską kulturę i religie, ponieważ coraz mniej z naszego narodu zostaje
przyk. Francja
.
Dodam tylko że nie jestem księdzem, mocherem, ani przesadnie wierzącym. Chodzę do kościoła raz na miesiąc, raz na dwa miesiące. Ale religia i kultura musi zostać w nas, i nie możemy przejmować w naszym kraju obcej.
A zachowanie tych osób na filmiku jest okropne, lecz większość z nich ma wyprane mózgi przez pseudo katolika Ojca kierownika, który kupi sobie nowe autko
. Ale usprawiedliwień na takie zachowanie nie ma, w sumie jak młodzież może być karana to oni także powinni być ukarani za uwłaszczenie temu o to Panu.
Tyle w tym temacie, prześledzę ten temat, ponieważ jestem ciekaw tych obelg skierowanych w moja osobę.