Reporter z programu Tomasz Lis na Żywo na wiecu Jarosława Kaczyńskiego.
"ZDRAJCO NARODU, ROZUMISZ!?"
gdzie taki popierdolony naród się rodzi?
"wun stunt, my som poloki"
no cóż, miejmy nadzieję, że już niedługo umrą
Chcesz powiedzieć, że to media dzieliły Polaków na zomo i resztę? media rypały Anetę Krawczyk proponując w zamian pracę? media wyzywają prawie wszystkich od faszystów i proponują zajmować wschodnie ziemie niemieckie?
A to ciekawe
Janusz Korwin Mikke lekiem na wszystkie rzeczy które nas w tym państwie wkurwiają ! Niestety ktoś taki nie ma prawa dojść w ówczesnym systemie do władzy, zbyt wiele jest układów i wspólnych interesów między byłymi agentami, telewizją, służbami specjalnymi i świniami będącymi aktualnie przy korycie albo o dostęp do tego koryta walczącymi aby taki człowiek jak JKM był traktowany uczciwie. A ludzi po prostu przyzwyczaili się do obecnego stanu rzeczy. Socjalemokracja jest dobra, wszystko inne jest kojarzone z rządami totalitarnymi, faszyzmem. Jak powiedział Goebbels kłamstwo powtórzone 100 razy staje się prawdą
ludzie którzy skończyli 55 lat nie powinni już głosować po pierwsze wszystko im można wkręcić a po drugie nie zdają sobie sprawy w jakim świecie żyją. Babcia, która siedzi cały dzień i słucha bredni jakie wkręcają jej w radiu maryja chodzi, głosi dobrą nowine i poglądy Rydzyka. W moim przypadku babcia jest na mnie obrażona bo powiedziałem jej kiedyś jaki mam stosunek do jej radyjka i kościoła. Głosy w wyborach powinni mieć Ci, którzy maja jakieś wykształcenie i nie mają więcej niż 55 lat. Takie jest moje zdanie