18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
woland 2010-05-26, 18:20 1
win7er napisał/a:

Może i ciemnogród zapatrzony z swoje nieobiektywne ideały ale w jednak kwestii mają rację, media na każdym kroku nami manipulują. Masa ludzi którzy nie lubią takich postaci jak Lepper, Korwin-Mikke czy Kaczyński albo właściwie ktokolwiek inny, mogą ich nie lubić tylko ze względu na ich medialny wizerunek nie czytając nawet 1 zdania z ich programu politycznego. Nie można pozwolić żeby to media kreowały nasza postawę.

Chcesz powiedzieć, że to media dzieliły Polaków na zomo i resztę? media rypały Anetę Krawczyk proponując w zamian pracę? media wyzywają prawie wszystkich od faszystów i proponują zajmować wschodnie ziemie niemieckie?

A to ciekawe
Zgłoś
s................a 2010-05-26, 18:22 4
Ale prawda jest taka, że wiele wiodących w Polsce programów, nazwijmy to, "informacyjnych", "publicystycznych" (zresztą nie tylko telewizji się to tyczy) dopuszcza się manipulacji i subiektywizmu. Prowadzona przez ostatnie lata ofensywa mediów prywatnych w stronę prezydenta była doskonałym tego przykładem. Przecież to z ciągłych publikacji na temat jego wzrostu, dykcji, wpadek - z tego zrodziła się nagonka społeczna na jego osobę. Manipulacja, nie?

Nie chcę tutaj agitować, zresztą Kaczyńskiego nie popieram, więc nie bronię tutaj nikogo. Jedynie mogę zaatakować program Lisa, który przedstawia wyborców PiS-u jako wieśniaków i kretynów, a przecież tylko wieśniacy i kretyni (niezależnie od partii którą popierają) chodzą na takie spędy dla plebsu gdzie można popatrzeć na swojego prezydenta.

Abstrahując - niezdolność do merytorycznej dyskusji tych ludzi jest PRZERAŻAJĄCA.
Zgłoś
t................j 2010-05-26, 18:22 1

Najbardziej stosowny komentarz.

I Ci ludzie idą głosować. Jedyny Kaczyński dobry, reszta to masoni, TVN, żydzi, ruscy, ub i nie wiadomo jakie jeszcze inne zło. Zdrajcy narodu.

Jak będę stary i zacznę gadać podobne rzeczy, to proszę, żeby mnie ktoś odstrzelił dla dobra społeczeństwa.
Zgłoś
W................k 2010-05-26, 18:29
Za co oni tak Lisa nie lubią? co on robi takiego na antenie?
Zgłoś
Lesniak007 2010-05-26, 18:35 1
ludzie którzy skończyli 55 lat nie powinni już głosować po pierwsze wszystko im można wkręcić a po drugie nie zdają sobie sprawy w jakim świecie żyją. Babcia, która siedzi cały dzień i słucha bredni jakie wkręcają jej w radiu maryja chodzi, głosi dobrą nowine i poglądy Rydzyka. W moim przypadku babcia jest na mnie obrażona bo powiedziałem jej kiedyś jaki mam stosunek do jej radyjka i kościoła. Głosy w wyborach powinni mieć Ci, którzy maja jakieś wykształcenie i nie mają więcej niż 55 lat. Takie jest moje zdanie
Zgłoś
Harry90 2010-05-26, 18:48 3
Ja proponuję uruchomić piecyki w Auschwitz - teraz niech posłużą do czegoś dobrego.
Zgłoś
dziku2 2010-05-26, 18:49
@Lesniak007 przesadzasz brakowało jeszcze stwierdzenia, że głos powinni mieć tylko ci co się z twoją ideą zgadzają

chorzy nie chorzy, psychiczni nie psychiczni - mają swoje zdanie i pójdą głosować i dzięki temu "tacy ludzie" będą lepsi od tysięcy "inteligentnych" i narzekających którym się zagłosować nie chciało choć pretensje mają

tak niestety często dziś wygląda bo Polska to jeden z krajów w UE w których najmniej ludzi bierze udział w głosowaniach
Zgłoś
i................c 2010-05-26, 18:50
Lesniak007 napisał/a:

ludzie którzy skończyli 55 lat nie powinni już głosować po pierwsze wszystko im można wkręcić a po drugie nie zdają sobie sprawy w jakim świecie żyją. Babcia, która siedzi cały dzień i słucha bredni jakie wkręcają jej w radiu maryja chodzi, głosi dobrą nowine i poglądy Rydzyka. W moim przypadku babcia jest na mnie obrażona bo powiedziałem jej kiedyś jaki mam stosunek do jej radyjka i kościoła. Głosy w wyborach powinni mieć Ci, którzy maja jakieś wykształcenie i nie mają więcej niż 55 lat. Takie jest moje zdanie

Bo każdy kto kończy 55 lat staje się debilem...?
Zgłoś
Tucuk 2010-05-26, 19:13
Marność nad marnościami a w tej marności jeszcze większa marność! I ta dobroć i miłość chrześcijańska.
Zgłoś
koksiq 2010-05-26, 19:21
Harry90 napisał/a:

Ja proponuję uruchomić piecyki w Auschwitz - teraz niech posłużą do czegoś dobrego.

Zgadzam się z Tobą i proponuje żebyś sam tam wszedł.
Zgłoś
s................n 2010-05-26, 19:25
"super partia kurwo"
Zgłoś
R................x 2010-05-26, 19:25
Harry90 napisał/a:

W I Auschwitz służyły tylko dobrej sprawie...

Nie wiem czemu ale filmiki z takich wieców zawsze przedstawiają wyborców PiSu jako tych (komentarze wyżej). Pokaże mi ktoś podobny filmik z wiecu SLD albo PO?
Zgłoś
G................k 2010-05-26, 19:32
Zwolenników PIS'u cechuje brak obiektywizmu. Jest on tak skrajny i chorobliwy, że w zasadzie nie wiele im brakuje do stania się męczennikami Jarusia. Allah akbar!
Zgłoś
k................l 2010-05-26, 19:34 2
7:20"jesteśmy polskim narodem i bardzo nam przykro z tego powodu".

mnie również.
Zgłoś
hypek 2010-05-26, 19:43
gdzie taki popierdolony naród się rodzi?
"wun stunt, my som poloki"
no cóż, miejmy nadzieję, że już niedługo umrą
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem