Reporter z programu Tomasz Lis na Żywo na wiecu Jarosława Kaczyńskiego.
"ZDRAJCO NARODU, ROZUMISZ!?"
Może i ciemnogród zapatrzony z swoje nieobiektywne ideały ale w jednak kwestii mają rację, media na każdym kroku nami manipulują. Masa ludzi którzy nie lubią takich postaci jak Lepper, Korwin-Mikke czy Kaczyński albo właściwie ktokolwiek inny, mogą ich nie lubić tylko ze względu na ich medialny wizerunek nie czytając nawet 1 zdania z ich programu politycznego. Nie można pozwolić żeby to media kreowały nasza postawę.
ludzie którzy skończyli 55 lat nie powinni już głosować po pierwsze wszystko im można wkręcić a po drugie nie zdają sobie sprawy w jakim świecie żyją. Babcia, która siedzi cały dzień i słucha bredni jakie wkręcają jej w radiu maryja chodzi, głosi dobrą nowine i poglądy Rydzyka. W moim przypadku babcia jest na mnie obrażona bo powiedziałem jej kiedyś jaki mam stosunek do jej radyjka i kościoła. Głosy w wyborach powinni mieć Ci, którzy maja jakieś wykształcenie i nie mają więcej niż 55 lat. Takie jest moje zdanie
Ja proponuję uruchomić piecyki w Auschwitz - teraz niech posłużą do czegoś dobrego.
Ja proponuję uruchomić piecyki w Auschwitz - teraz niech posłużą do czegoś dobrego.