To jak wytłumaczysz neofaszystiwskie hasła i banery na marszu niepodległości? Albo obecność Forza Nuova stricte faszystowskiego ugrupowania? Albo ubiory onr które wyglądają jak faszytow? Albo jak wytłumaczysz ich heilowanie? Zamawiają 5 piw?
To jak wytłumaczysz neofaszystiwskie hasła i banery na marszu niepodległości? Albo obecność Forza Nuova stricte faszystowskiego ugrupowania? Albo ubiory onr które wyglądają jak faszytow? Albo jak wytłumaczysz ich heilowanie? Zamawiają 5 piw?
ziomek, to sa nacjonalisci, nie jestem fanem, co nie zmienia faktu ze polscy nacjonalisci nie sa faszystami. To zupelnie inna semantyka slowa. A dwa, ze jak juz uzzywasz tego slowa w tak trywialny sposob, wskazuje ze jestes
a) braindead
b) brainwashed
Byl kiedys taki zart:
tow.Breżniew zaprasza matkę na Kreml, pokazuje jej swoje pokoje, swoje samochody. Potem zawozi na luksusowo urządzoną daczę. Matka zaczyna płakać. „Czemu płaczesz, Mateczko?” - pyta tow.Leonid. „Boję się, że przyjdą bolszewicy...”.
Bez cisnacej po prostu nie lubie lewactwa, nie wazne czy zielone czy czerwone. A juz samo to ze uzywasz sformulowania faszysci, znaczy ze jestes odchylony w lewo.
aVemi za ktore latwo moga wylapac jakies kuku i dlatego im kanal usuwali milion razy. Niepotrzebne te wszystkie wyzwiska a jak juz sa to mozna zrobic to tak by nie mozna byloby sie do nich przyczepic. Z drugiej strony dzieki takim "wkurwom" dostali sie kilka razy na dzide i inne portala i przybylo im sluchaczy/zwolennikow - ktos z ciekawosci chce zobaczyc oszoloma i okazuje sie, ze trafia na jakis fajny material. Wiec te wszystkie sapania, bluzgi itd
ahhh taaaaaak wszędzie te Izraelskie spiski. Czas zacząć terapie kolego.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów