Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak ja lubię ludzi, którzy już są tacy kurwa mądrzy, tacy kurwa światowi, tacy zajebiście doświadczeni, oczytani (...)
Łechtasz moje ego.
Jak ja lubię ludzi, którzy już są tacy kurwa mądrzy, tacy kurwa światowi, tacy zajebiście doświadczeni, oczytani, że na ludzi, którzy mają jakieś ideały, mogą patrzeć i pluć z góry.
Jakież to ideały ma ONR? Sami dla siebie są idealni, bo ich pryszczate ryje są białe.
Ergo: chuj im w te ryje.
Muszę się z tobą pokłócić: ja wcale nie jestem skłócony. Ty jesteś!
PS. Pedały do gazu
Widzę, że Archeolog sypie "niesamowitymi" ripostami.
Muszę przyznać, że faktycznie dostarczacie mi trochę frajdy swoją głupotą.
Hm jakby się tak głębiej zastanowić to przecież te chłopaki ze zdjęcia mają po dwadzieściaparę lat, więc urodzili się w latach 1980+, zaś Roman Dmowski zmarły w 1939r. z przyczyn oczywistych gwałcić ich nie mógł. Zatem obrazek ten jest kłamstwem i służy tylko i wyłącznie do tego by szerzyć nieprawdziwe informacje o życiu seksualnym owych chłopców ze zdjęcia. Podsumowując stwierdzam, że ten obrazek jest głupi!
Ewidentna manipulacja środowisk Tvnowsko-wyborczych!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów