18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ziutek11113 2012-11-24, 17:16 2
Załozyciel tematu jest idiotą bez szacunku do ludzi, dzięki którym może teraz wstawić sobie na sadistica ten zjebany obrazek

Mówiąc krótko, jest tępakiem, marnym trolem
Zgłoś
Dildowagins 2012-11-24, 17:18 2
Wystawiono 76 piw(a):

Jak na tak popularny forum to mało tu gimbazy...tylko 77. No bo autor tematu nie może sam sobie dać piwa.
Zgłoś
Archeolog 2012-11-24, 17:18
ziutek11113 napisał/a:

Załozyciel tematu jest idiotą bez szacunku do ludzi, dzięki którym może teraz wstawić sobie na sadistica ten zjebany obrazek

Mówiąc krótko, jest tępakiem, marnym trolem

Czyżby również onkologia?
Zgłoś
ziutek11113 2012-11-24, 17:25 1
Archeolog napisał/a:

Czyżby również onkologia?

Riposty równiez na poziomie 14latka
Zgłoś
P................r 2012-11-24, 17:26 6

tyle w temacie lewicowym ciotom.
Zgłoś
Archeolog 2012-11-24, 17:30
ziutek11113 napisał/a:

Riposty równiez na poziomie 14latka

Próbuj dalej kolego, powoli osiągasz mój poziom.
Zgłoś
ziutek11113 2012-11-24, 17:36
Archeolog napisał/a:

Próbuj dalej kolego, powoli osiągasz mój poziom.

To nie była riposta, która miałaby na celu cię obrazić czy wkurwić, to był prawdziwy fakt
Zgłoś
minusator 2012-11-24, 17:39
@up A może jeszcze fakt autentyczny?
Zgłoś
ziutek11113 2012-11-24, 17:43
minusator napisał/a:

@up A może jeszcze fakt autentyczny?

Tutaj np masz nie prawdziwe:
Cytat:

http://www.fakt.pl/

Zgłoś
JURIJ_77 2012-11-24, 17:46 1
ja pierdole - z lewackiej skrajności w prawicową ... co za różnica polityczne dzieciuchy? I tak zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie wami sterował dla swoich własnych celów.

Przypomina mi się pewna pioseneczka Analogsów - tyczy się obu stron barykady - zaraz przez jednych zostanę nazwany lewakiem, a przez drugich naziolem heheh

Cytat:

Słyszę ich krzyk pełen nienawiści
Oni są najlepsi, reszta to faszyści
Nie lubią nas, bo mówimy – są źli!
Jestem wrogiem, bo nie wierzę w ich sny

Zgłoś
jacek44 2012-11-24, 23:38
@up za analogsów zawsze piwko!

Tak mi się przy sobocie pomyślało - nie ma sensu karmić fanatyków swoimi słowami! Dla skrajnego lewaka jeśli nie tolerujesz wszystkiego jak leci (prócz prawicy) będziesz naziolem
Dla zatwardziałego prawicowca, Twoja każda indywidualność będzie odbierana jako lewactwo

Mi tam bliżej do prawej niż do lewej, wiem kim jestem, gdzie się urodziłem Znam swoje korzenie Ale zaraz za niemcami najbardziej nie lubie fanatyków (typu autor wstawki) za to, że w ich głowach non stop toczy się wojna, stoi barykada, wszyscy są albo biali, albo czarni Jak ktoś wspomniał wyżej - ze skrajności w skrajność!

Chuj w dupe fanatykom wszelkim! Piwo dla myślących samodzielnie!
Zgłoś
Kozioł. 2012-11-24, 23:58 1
"Lepiej być faszystą niż pedałem"

Alessandra Mussolini
Zgłoś
�................z 2012-11-25, 10:42 2
@Archeolog, cyt.:
"...tak nas gwałcił..."
Biedny, bolało?
Zgłoś
sidsky 2012-11-25, 11:46 1
Kozioł. napisał/a:

"Lepiej być faszystą niż pedałem"

Alessandra Mussolini

Jak uczy nas życie, najciemniej jest zwykle pod latarnią, więc jedno nie wyklucza drugiego - ba, całkiem sporo "prawdziwej męskiej miłości" musi się dziać w patriarchalnym środowisku narodowców.
Zgłoś
Archeolog 2012-11-25, 11:50 1
Święty Łukasz napisał/a:

@Archeolog, cyt.:
"...tak nas gwałcił..."
Biedny, bolało?

Pokrętna jest logika Twojego rozumowania, ale rozumiem, że chciałeś być śmieszny.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem