📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Załozyciel tematu jest idiotą bez szacunku do ludzi, dzięki którym może teraz wstawić sobie na sadistica ten zjebany obrazek
Mówiąc krótko, jest tępakiem, marnym trolem
Wystawiono 76 piw(a):
Jak na tak popularny forum to mało tu gimbazy...tylko 77. No bo autor tematu nie może sam sobie dać piwa.
Jak na tak popularny forum to mało tu gimbazy...tylko 77. No bo autor tematu nie może sam sobie dać piwa.
ziutek11113 napisał/a:
Załozyciel tematu jest idiotą bez szacunku do ludzi, dzięki którym może teraz wstawić sobie na sadistica ten zjebany obrazek
Czyżby również onkologia?
ziutek11113 napisał/a:
Riposty równiez na poziomie 14latka
Próbuj dalej kolego, powoli osiągasz mój poziom.
Archeolog napisał/a:
Próbuj dalej kolego, powoli osiągasz mój poziom.
To nie była riposta, która miałaby na celu cię obrazić czy wkurwić, to był prawdziwy fakt
minusator napisał/a:
@up A może jeszcze fakt autentyczny?
Tutaj np masz nie prawdziwe:
Cytat:
http://www.fakt.pl/
ja pierdole - z lewackiej skrajności w prawicową ... co za różnica polityczne dzieciuchy? I tak zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie wami sterował dla swoich własnych celów.
Przypomina mi się pewna pioseneczka Analogsów - tyczy się obu stron barykady - zaraz przez jednych zostanę nazwany lewakiem, a przez drugich naziolem heheh
Przypomina mi się pewna pioseneczka Analogsów - tyczy się obu stron barykady - zaraz przez jednych zostanę nazwany lewakiem, a przez drugich naziolem heheh
Cytat:
Słyszę ich krzyk pełen nienawiści
Oni są najlepsi, reszta to faszyści
Nie lubią nas, bo mówimy – są źli!
Jestem wrogiem, bo nie wierzę w ich sny
@up za analogsów zawsze piwko!
Tak mi się przy sobocie pomyślało - nie ma sensu karmić fanatyków swoimi słowami! Dla skrajnego lewaka jeśli nie tolerujesz wszystkiego jak leci (prócz prawicy) będziesz naziolem
Dla zatwardziałego prawicowca, Twoja każda indywidualność będzie odbierana jako lewactwo
Mi tam bliżej do prawej niż do lewej, wiem kim jestem, gdzie się urodziłem Znam swoje korzenie Ale zaraz za niemcami najbardziej nie lubie fanatyków (typu autor wstawki) za to, że w ich głowach non stop toczy się wojna, stoi barykada, wszyscy są albo biali, albo czarni Jak ktoś wspomniał wyżej - ze skrajności w skrajność!
Chuj w dupe fanatykom wszelkim! Piwo dla myślących samodzielnie!
Tak mi się przy sobocie pomyślało - nie ma sensu karmić fanatyków swoimi słowami! Dla skrajnego lewaka jeśli nie tolerujesz wszystkiego jak leci (prócz prawicy) będziesz naziolem
Dla zatwardziałego prawicowca, Twoja każda indywidualność będzie odbierana jako lewactwo
Mi tam bliżej do prawej niż do lewej, wiem kim jestem, gdzie się urodziłem Znam swoje korzenie Ale zaraz za niemcami najbardziej nie lubie fanatyków (typu autor wstawki) za to, że w ich głowach non stop toczy się wojna, stoi barykada, wszyscy są albo biali, albo czarni Jak ktoś wspomniał wyżej - ze skrajności w skrajność!
Chuj w dupe fanatykom wszelkim! Piwo dla myślących samodzielnie!
Kozioł. napisał/a:
"Lepiej być faszystą niż pedałem"
Alessandra Mussolini
Jak uczy nas życie, najciemniej jest zwykle pod latarnią, więc jedno nie wyklucza drugiego - ba, całkiem sporo "prawdziwej męskiej miłości" musi się dziać w patriarchalnym środowisku narodowców.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów