Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ha tfu na nich!
A murzynowi połamać ręce i nogi !
Zresztą to i tak szlachetnie bo Europa, u siebie w Somalii czy innym gównostanie afrykańskim, dostał by deskowania/kamieniowanie a później ognisko z opon.
Wiem że wszyscy z sadistica by go ogarnęli, poskładali i zakopali i z downem później stworzyli prawdziwy zespół, ale pamiętajcie że te jebane czarnuchy wszyscy mają noże. I jak zaczynasz pomagać to sam możesz stracić wszystko. Jak byłem małolatem to też tak pierdoliłem ale teraz jak mam dzieciaki i doświadczenie życiowe niestety wiem że trzeba co najwięcej dzwonić po psy jak się nie ma samemu zdolności do walki albo jakiejś broni. Jakiemuś naćpanemu czarnuszkowi z afryki to nie jest wcale tak łatwo wpierdolić co widać wielokrotnie na filmach. A wyobraźcie sobie że jeszcze jesteście francuzami....przejebane po całości. Przecież to pizdeczki są w 99%.
dlatego na takie spotkania trzeba być przygotowanym:
W USiA wiedzą co robić. Tam tępią robactwo od 200 lat...
USiA to to robactwo wysyła do nas w celu zniszczenia Białej Europy.
USiA to to robactwo wysyła do nas w celu zniszczenia Białej Europy.
Samo ucieka jak dochodzi do nich że to nie oni odpowiadają za rozwój gospodarczy
Miejscem akcji był kalifat francuski.
;>
k bycie Downem jest
Bycie downem.
I jak widać, jest rozpowszechnione.
;>
Straszniejsze od tego ze czarny okrada bialego, jest to ze nikt nie reaguje. Ja rozumiem obawy przed jakims nożem czy cuś. Ale tutaj widac ewidentny braj jakiej kolwiek broni. Przeciez czarny z bronią nawet by nie pytal o telefon, tylko ściągał go z trupa, a nie szamotał sie jak ryba w przeremblu. Wiec myślę ze jeden wjazd z buta jakiegos white knighta załatwił by sprawe.
W tle widziałem z dwie kobiety, również z telefonami, pewnie nie chciały ryzykować ich utraty, gwałtu, a potem procesu o rasizm, i brak tolerancji....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów