📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Jeszcze się cieszy. Idealny materiał na dziwkę. Jeszcze jak jest Ukrainką to podwójny bonus!
Nawet krzesło już zaruchało, a Ty Halman kiedy pierwszy raz?
dEstabil_ napisał/a:
Nawet krzesło już zaruchało, a Ty Halman kiedy pierwszy raz?
Wiesz co… myśle ze za duzo w Tobie agresji i niepotrzebnych niesnasek. Nie mam na myśli uduchowienia ale trochę na luz wrzucić.
baronturbina napisał/a:
Wiesz co… myśle ze za duzo w Tobie agresji i niepotrzebnych niesnasek. Nie mam na myśli uduchowienia ale trochę na luz wrzucić.
A ty jego chłopak że tak Halmanowi w dupe wchodzisz jak krzesło tej babie? Czy halman już nie ma jaj by się odezwać i wysługuje się swoimi paziami?
C0C0JUMBO napisał/a:
A ty jego chłopak że tak Halmanowi w dupe wchodzisz jak krzesło tej babie? Czy halman już nie ma jaj by się odezwać i wysługuje się swoimi paziami?
Halman widzę klona ma sadistic.pl/uzytkownik/_halman,844431
dEstabil_ napisał/a:
Halman widzę klona ma
Najpierw owieczka Dolly, a teraz Halman? To idzie w zła stronę...
Odpuście mu, chłop wczoraj trzydziestkę obchodził
Halman, admin sadola złożył Ci chociaż życzenia? Albo dal w prezencie 100 piwek?
Halman, admin sadola złożył Ci chociaż życzenia? Albo dal w prezencie 100 piwek?
C0C0JUMBO napisał/a:
No. Jako gej dyplomowany brzydzę się agresją.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów