Koniecznie z głosem 😎
Koniecznie z głosem 😎
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zdecydowanie to pierwsze. Jesteś prostakiem i nikim.
Jak typowa cipa bez jaj na rodzicow wchodzisz. Pamietaj że alkoholizm przyczynia się do twojego zachowania.
Zabolało. Trafiłem
Zabolało. Trafiłem
No bo mam dwóch ojców. Przejebane bylo na malej wsi na podlasiu. Sąsiedzie gnojem dom obrzucali. A ty rozgrzebujesz te rany.
Serduszka bardzo się starają żeby sponiewierać TVP w nadziei, że wzmocnią w ten sposób pozycję TVN. Zyskuje na tym TV Republika, ale obawiam się, że to droga donikąd. Będziemy mieli dwie prywatne stacje i państwową chujową po której nikt nie zapłacze. Potem odpierdolą to co Zelenski na Ukrainie i będziemy mieli centralną, zunifikowaną tube nadawczo-podawczą EU.
A no bo wcześniejszy poziom PIS KRÓL A RESZTA ZŁO to było dobre nie? xDDD
A no bo wcześniejszy poziom PIS KRÓL A RESZTA ZŁO to było dobre nie? xDDD
Nie pamiętam takiego okresu, ale wiem że Tuskofile tak to widzieli.
Tv Republika to propagandowe ścierwo
Ale przynajmniej jak ktoś już czerpie informacje z telewizora, to oglądając pełny zestaw propagandowy ma szansę cokolwiek dowiedzieć się o świecie. W TV Republika była ponoć pełna relacja z niedawnych protestów rolników w Warszawie, a w lewackiej TVN pierdolili wtedy o życiu płciowym ciałopozytywnych.
Ale przynajmniej jak ktoś już czerpie informacje z telewizora, to oglądając pełny zestaw propagandowy ma szansę cokolwiek dowiedzieć się o świecie. W TV Republika była ponoć pełna relacja z niedawnych protestów rolników w Warszawie, a w lewackiej TVN pierdolili wtedy o życiu płciowym ciałopozytywnych.
Товарищ, вас разоблачили! Код фиолетовый! Операция «Матрешка» отменяется! как можно скорее вернуться в штаб в Минске. Конец связи.
Товарищ, вас разоблачили! Код фиолетовый! Операция «Матрешка» отменяется! как можно скорее вернуться в штаб в Минске. Конец связи.
Pomyliłeś chyba portale mordko.
Pomyliłeś chyba portale mordko.
Piszę po twojemu. Armia lewackich żołnierzy WOT’u już wie że mieszkasz! W więzieniu nazi-komuniści nie mają łatwo. Szczegolnie że SW Bamderowców przyjęło do pracy. Uciekaj z tego portalu i kończ dzieło dla rewolucji u Łukaszenki
Po drodze przemaluj pare vanow TVN na TV Republika! Musisz skończyc misje powierzoną przez Kreml za wszelką cenę.
Czyli jesteś przygłupem który oglądał tylko tvp za pisu i wierzył w te propagandowe ścierwo nie sprawdzając informacji w kilku innych źródłach. Szkoda takich ludzi z iq poziomem zbliżonym do temperatury otoczenia no ale co poradzisz, jeden się rodzi i chce myśleć sam i weryfikować wszystko a inny woli jak mu "liderzy" wszystko podadzą bo jest debilem :]
On nie jest przygłupem, on jest właśnie źródłem tej dezinformacji. Propagandowe ścierwo produkuje i rozpowszechnia jego firma.Czyli jesteś przygłupem który oglądał tylko tvp za pisu i wierzył w te propagandowe ścierwo nie sprawdzając informacji w kilku innych źródłach. Szkoda takich ludzi z iq poziomem zbliżonym do temperatury otoczenia no ale co poradzisz, jeden się rodzi i chce myśleć sam i weryfikować wszystko a inny woli jak mu "liderzy" wszystko podadzą bo jest debilem :]
I niestety większość społeczeństwa to debile którzy tą propagandę przyjmują, tak więc jego praca ma sens (dla jego chlebodawcy, nie dla nas).
Trzeba być takim samym niedorozwojem umysłowym co ten dziennikarz czy chociażby POpaprancy, żeby oglądać wiadomości w TV
uruchomienie zjebanych pisowców. po co wy wogóle kurwa źyjecie?
Tak tak, no i że się uśmiechają.
aleś ty jest zjebany. wracaj żreć kał prezesa, debilu,
Czyli jesteś przygłupem który oglądał tylko tvp za pisu i wierzył w te propagandowe ścierwo nie sprawdzając informacji w kilku innych źródłach. Szkoda takich ludzi z iq poziomem zbliżonym do temperatury otoczenia no ale co poradzisz, jeden się rodzi i chce myśleć sam i weryfikować wszystko a inny woli jak mu "liderzy" wszystko podadzą bo jest debilem :]
A jak Ty to wysnułeś z mojej wypowiedzi? Serio, powiedz mi bo bardzo mnie zaciekawiłeś. To musi być interesujący sposób myślenia. Opowiesz?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów