Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
MarekB1981 2024-05-13, 14:50 2
Widać różnice w jakości pomiędzy starym składem TVP na nowym składem pełnych uśmiechniętych półgłówków. Oczywiście tam też potrafili się lekko jąkać taki gzyms ale nadrabiali wiedza
Zgłoś
kulawiec 2024-05-13, 15:15
Emeryci oglądający TV wymrą i za kilkanaście lat, nikt już nie będzie tego oglądał.
Zgłoś
CewaGno 2024-05-13, 15:29 2
baronturbina napisał/a:

Zdecydowanie to pierwsze. Jesteś prostakiem i nikim.
Jak typowa cipa bez jaj na rodzicow wchodzisz. Pamietaj że alkoholizm przyczynia się do twojego zachowania.

Zabolało. Trafiłem
Zgłoś
baronturbina 2024-05-13, 17:42
CewaGno napisał/a:

Zabolało. Trafiłem

No bo mam dwóch ojców. Przejebane bylo na malej wsi na podlasiu. Sąsiedzie gnojem dom obrzucali. A ty rozgrzebujesz te rany.
Zgłoś
MysteryMan 2024-05-13, 17:55 2
Siriuz napisał/a:

ytuj

Tv Republika to propagandowe ścierwo
Zgłoś
modified1 2024-05-13, 18:44 1
Siriuz napisał/a:

Serduszka bardzo się starają żeby sponiewierać TVP w nadziei, że wzmocnią w ten sposób pozycję TVN. Zyskuje na tym TV Republika, ale obawiam się, że to droga donikąd. Będziemy mieli dwie prywatne stacje i państwową chujową po której nikt nie zapłacze. Potem odpierdolą to co Zelenski na Ukrainie i będziemy mieli centralną, zunifikowaną tube nadawczo-podawczą EU.

A no bo wcześniejszy poziom PIS KRÓL A RESZTA ZŁO to było dobre nie? xDDD
Zgłoś
Siriuz 2024-05-13, 19:44 1
modified1 napisał/a:

A no bo wcześniejszy poziom PIS KRÓL A RESZTA ZŁO to było dobre nie? xDDD

Nie pamiętam takiego okresu, ale wiem że Tuskofile tak to widzieli.

MysteryMan napisał/a:

Tv Republika to propagandowe ścierwo

Ale przynajmniej jak ktoś już czerpie informacje z telewizora, to oglądając pełny zestaw propagandowy ma szansę cokolwiek dowiedzieć się o świecie. W TV Republika była ponoć pełna relacja z niedawnych protestów rolników w Warszawie, a w lewackiej TVN pierdolili wtedy o życiu płciowym ciałopozytywnych.
Zgłoś
baronturbina 2024-05-13, 20:14 2
Siriuz napisał/a:

Ale przynajmniej jak ktoś już czerpie informacje z telewizora, to oglądając pełny zestaw propagandowy ma szansę cokolwiek dowiedzieć się o świecie. W TV Republika była ponoć pełna relacja z niedawnych protestów rolników w Warszawie, a w lewackiej TVN pierdolili wtedy o życiu płciowym ciałopozytywnych.

Товарищ, вас разоблачили! Код фиолетовый! Операция «Матрешка» отменяется! как можно скорее вернуться в штаб в Минске. Конец связи.
Zgłoś
Siriuz 2024-05-13, 20:31 4
baronturbina napisał/a:

Товарищ, вас разоблачили! Код фиолетовый! Операция «Матрешка» отменяется! как можно скорее вернуться в штаб в Минске. Конец связи.

Pomyliłeś chyba portale mordko.
Zgłoś
baronturbina 2024-05-13, 20:39 1
Siriuz napisał/a:

Pomyliłeś chyba portale mordko.

Piszę po twojemu. Armia lewackich żołnierzy WOT’u już wie że mieszkasz! W więzieniu nazi-komuniści nie mają łatwo. Szczegolnie że SW Bamderowców przyjęło do pracy. Uciekaj z tego portalu i kończ dzieło dla rewolucji u Łukaszenki

Po drodze przemaluj pare vanow TVN na TV Republika! Musisz skończyc misje powierzoną przez Kreml za wszelką cenę.
Zgłoś
ProVVe 2024-05-14, 1:39 2
A wystarczy, żeby ojciec był w domu i z miejsca dal w ten glupi pysk jak widzi idiote... Tak rodzice kiedyś korygowali bo się debila wstydzili... Teraz idioci są wszędzie bo mają jakiś pierdolony parasol ochronny. Zaraz będzie mowa nienawiści ich chroniła... Jak bambusa czy pedala
Zgłoś
modified1 2024-05-14, 16:03 1
Siriuz napisał/a:

Czyli jesteś przygłupem który oglądał tylko tvp za pisu i wierzył w te propagandowe ścierwo nie sprawdzając informacji w kilku innych źródłach. Szkoda takich ludzi z iq poziomem zbliżonym do temperatury otoczenia no ale co poradzisz, jeden się rodzi i chce myśleć sam i weryfikować wszystko a inny woli jak mu "liderzy" wszystko podadzą bo jest debilem :]
Zgłoś
majeńka 2024-05-14, 17:33 1
modified1 napisał/a:

Czyli jesteś przygłupem który oglądał tylko tvp za pisu i wierzył w te propagandowe ścierwo nie sprawdzając informacji w kilku innych źródłach. Szkoda takich ludzi z iq poziomem zbliżonym do temperatury otoczenia no ale co poradzisz, jeden się rodzi i chce myśleć sam i weryfikować wszystko a inny woli jak mu "liderzy" wszystko podadzą bo jest debilem :]

On nie jest przygłupem, on jest właśnie źródłem tej dezinformacji. Propagandowe ścierwo produkuje i rozpowszechnia jego firma.

I niestety większość społeczeństwa to debile którzy tą propagandę przyjmują, tak więc jego praca ma sens (dla jego chlebodawcy, nie dla nas).
Zgłoś
habiTEK 2024-05-14, 19:17
ZiooMall napisał/a:

Trzeba być takim samym niedorozwojem umysłowym co ten dziennikarz czy chociażby POpaprancy, żeby oglądać wiadomości w TV

uruchomienie zjebanych pisowców. po co wy wogóle kurwa źyjecie?

Amon1969 napisał/a:

Tak tak, no i że się uśmiechają.

aleś ty jest zjebany. wracaj żreć kał prezesa, debilu,
Zgłoś
Siriuz 2024-05-14, 21:35
modified1 napisał/a:

A jak Ty to wysnułeś z mojej wypowiedzi? Serio, powiedz mi bo bardzo mnie zaciekawiłeś. To musi być interesujący sposób myślenia. Opowiesz?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem