18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Oparzenie olejem
artur54321 • 2020-12-02, 7:42
Cześć, razem z narzeczoną chcieliśmy pokazać, a raczej ustrzec was przed niebezpieczeństwem związanym z gorącym olejem. Poniżej zdjęcia, które pokazują jak wyglądają ręce poparzone olejem roślinnym. Narzeczona była wtedy sama w domu i próbowała upiec sobie jakąś przekąskę na oleju (nie mówię tu o jej palcach xd) niestety przypadkowo uderzyła o rączkę patelni i olej wylał jej się na ręce, biust, brzuch i nogę. W najgorszym stanie są ręce - poparzenie 3 stopnia z częściową martwicą opuszków 3 palców prawej ręki, biust i brzuch - poparzenie 2 stopnia (zagoi się i nie będzie śladu), noga - poparzenie 1 stopnia więc już teraz jest tylko lekkie zaczerwienienie. Najgorsze jest to, że po poparzeniu narzeczona była w takim szoku, że poszła od razu spać bo nie wiedziała co się dzieje, gdy po prawie godzinnej drzemce wstała ona dalej nie wiedziała co jest grane, dopiero zdjęcia, które wysłała mi po drzemce uświadomiły mi jak źle jest.

Poparzenie rąk godzinę po wypadku

Poparzenie następnego dnia po zmianie opatrunków w szpitalu

Ogólnie uważajcie na siebie bo jak widać czasem w ciągu kilku sekund może się odwrócić wasze życie o 180 stopni, mam nadzieję że wyjdzie z tego i nie amputują jej tych palców.
Zgłoś
~Angel 2021-01-06, 10:58
artur54321 napisał/a:

Ps. Zdjęcia są ze wczoraj

Wygląda jak:

Życzymy szybkiego powrotu do zdrowia i czekamy na kolejne zdjęcia.
Zgłoś
TheWatcher 2021-01-09, 22:50
artur54321 napisał/a:

Była trzeźwa ona ogólnie nie pije alkoholu.

Artur, siema jak tam żona się czuje? Wszystko ok? Jak tam oparzenia? Goją się?

Zgłoś
Stempod 2021-04-22, 5:41
Ale łapska. Ja myślałem, że to ręką faceta. Może z siebie by trochę tłuszczu wytropiła.

Jprd. Ale łapska. Myślałem, że to facet. Piszesz o jednej ręce a tu widać prawa i lewa. Locha frytki z gara obiema rękami wyżerała ( 3 stopień) a tłuszcz kąpał jej na cycki (2 stopień) a z cyckow na nogi (1 stopień). Mordy nie poparzyła bo zarost na brodzie ją ochronił.
Zgłoś
CzaQu 2024-01-17, 9:40
Minęły już prawie 3 lata od poparzeń. Jak to teraz wygląda?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów