📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dobre. Pojechali sobie po kosztach
Chciałeś pokazać światu swoją klawiaturę?
Jeżeli dobrze się przyjrzysz, zobaczysz, że odbija się w niej jego/jej naga postać z aparatem
Issander, ty nawet nie mów bo tu zaraz z CSI wejdą ze swoim sprzętem. ; p
"Stara miara nigdy nie rdzewieje"
miarka się przebrała
Okrzyk "ile masz w łapie?" , nabiera nowego znaczenia.
Ludzie tutaj powoli kopiuja nie tylko arty z wykopu (btw to chamstwo nie podawac kto jest autorem tych zdjec) ale juz nawet komenty sa kopiowane...
Perlo, no nie pierdol że komentarze też kopiują? Daj link do wykopu
wykop.pl/ramka/251370/odblaskowa-opaska-zasada-dzialania-czyli-nic-sie...
chodzi mi konkretnie o komentarz Dzemusa. To koment z wykopu ktory otrzymal najwiecej plusow . Moze przypadek , moze nie , ale te podobienstwa mnie coraz bardziej dziwia
chodzi mi konkretnie o komentarz Dzemusa. To koment z wykopu ktory otrzymal najwiecej plusow . Moze przypadek , moze nie , ale te podobienstwa mnie coraz bardziej dziwia
tak, skopiowałem komentarz. kalam się, jestem gotów przyjąć odpowiednią karę.
(a w sumie, to nie copypastnąlem, tylko przepisałem )
(a w sumie, to nie copypastnąlem, tylko przepisałem )
Dzemus, ale żałosna strona ten wykop, ciagle linki do innych stron... jak tak mozna kopiować?
kurwa i chuj ze z miarki zrobione wazne ze swieci
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów