18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
P................s 2012-07-31, 23:09 1
Jedno z najstarszych jak i najlepszych anime. Dragon Ball to legenda która nie przeminie.
Hejty trzeba obejrzeć żeby zrozumieć
Zgłoś
k................a 2012-07-31, 23:13
Przestańcie z tą kreskówką
Zgłoś
sadystycznie bolesny 2012-07-31, 23:14 1
Nie mam ciarek, bo GT było w pizdu chujowe i nie powinno nigdy się ukazać.
Zgłoś
Z................y 2012-07-31, 23:44
kpaxian napisał/a:

ja uwielbiam i po 12 latach oglądałem sobie jakiś czas temu przed snem, żeby powspominać

Na wspomnienia ci się wzięłoooo ;( ?, do roboty byś się wziął gołodupcze jebany. W wieku 25 lat kurwa oglądać bajeczkę w której przez 10 odcinków trwa walka dwóch glutów. Też oglądałem różne Pokemony i inne ony, ale z takich rzeczy się wyrasta. A jak dla Was jakiś Dragon Ball to rzeczywiście najpiekniejsze wspomnienia z dzieciństwa, to strasznie smutne dzieciństwo musieliście mieć. Serio
Zgłoś
Mr Dan 2012-07-31, 23:50 2
Jak ten 1 kawałek słuchałem, to miałem słowa piosenki w głowie Coś pięknego.

Tu macie motywujące AMV z DB ^^

PS. Może jeszcze koniec DB ktoś by chciał obejrzeć?

Trolowanie, to sztóka.
Zgłoś
sl3dziu 2012-08-01, 0:07 2
Specjalnie konto założyłem żeby dać browara. Gratulacje
Zgłoś
masafahi 2012-08-01, 0:07
DB to najlepsza bajka w telewizji... Kto nie zna, ten nie wie co to życie. Nigdy z tego nie wyrosnę
Zgłoś
shin69 2012-08-01, 0:08
Zly_wrecz_okropny napisał/a:

Na wspomnienia ci się wzięłoooo ;( ?, do roboty byś się wziął gołodupcze jebany. W wieku 25 lat kurwa oglądać bajeczkę w której przez 10 odcinków trwa walka dwóch glutów. Też oglądałem różne Pokemony i inne ony, ale z takich rzeczy się wyrasta. A jak dla Was jakiś Dragon Ball to rzeczywiście najpiekniejsze wspomnienia z dzieciństwa, to strasznie smutne dzieciństwo musieliście mieć. Serio

Jesteś kurewsko smutnym dzieckiem, skoro nawet nie masz czego wspominać z dzieciństwa

I dla twojej wiedzy, pracuję i raz na jakiś czas (jak się znajdzie wolny czas) obejrzę sobie sezon Dragon Balla. Ale dobra, nie będę przeszkadzać w wizji pseudo jarania się wszystkim, co sadystyczne. Przecież "oglądanie anime to jest takie peedalstwo i każdy kto to ogląda to ciota i chuj!" .
Zgłoś
Stranuh 2012-08-01, 0:16
Kurwa i policzki całe we łzach... DB było, jest i będzie zajebiste

PS: Nie lubie skośnookich ale za to należy im się szacunek.
Zgłoś
mazak20 2012-08-01, 0:29
@Pan kapitan

3 piosenka to mój dzwonek
Zgłoś
shajek 2012-08-01, 0:42
Kurwa, piekne
A dla osob, ktore nie doceniaja, na dodatek krytykuja polecam wyszukac sobie temat odpowiadajacy, nie trzeba odrazu wszystkiego gnoic jak leci.
Zgłoś
Eftar 2012-08-01, 1:13
Seria DB była najlepszą jaką oglądałem w dzieciństwie. Pierwsza była dobra, ale DBZ nic nie przebije. Dzięki za wspominki.
Zgłoś
sonico 2012-08-01, 1:18
kurwa, to było niesamowite
Zgłoś
Earth 2012-08-01, 1:20 2
Cały czas mam ciarki, oglądałem kolejny raz wszystko w sieci i też parę łez było xD

Mój dzwonek od paru lat, już chyba każdy znajomy mnie z tym utożsamia:

Zgłoś
Serans 2012-08-01, 1:38
drugi utwór, przypomina mi sie walka Gohana z komórczakiem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów