📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:10
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:23
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jedno z najstarszych jak i najlepszych anime. Dragon Ball to legenda która nie przeminie.
Hejty trzeba obejrzeć żeby zrozumieć
Hejty trzeba obejrzeć żeby zrozumieć
Przestańcie z tą kreskówką
Nie mam ciarek, bo GT było w pizdu chujowe i nie powinno nigdy się ukazać.
kpaxian napisał/a:
ja uwielbiam i po 12 latach oglądałem sobie jakiś czas temu przed snem, żeby powspominać
Na wspomnienia ci się wzięłoooo ;( ?, do roboty byś się wziął gołodupcze jebany. W wieku 25 lat kurwa oglądać bajeczkę w której przez 10 odcinków trwa walka dwóch glutów. Też oglądałem różne Pokemony i inne ony, ale z takich rzeczy się wyrasta. A jak dla Was jakiś Dragon Ball to rzeczywiście najpiekniejsze wspomnienia z dzieciństwa, to strasznie smutne dzieciństwo musieliście mieć. Serio
Jak ten 1 kawałek słuchałem, to miałem słowa piosenki w głowie Coś pięknego.
Tu macie motywujące AMV z DB ^^
PS. Może jeszcze koniec DB ktoś by chciał obejrzeć?
Tu macie motywujące AMV z DB ^^
PS. Może jeszcze koniec DB ktoś by chciał obejrzeć?
Specjalnie konto założyłem żeby dać browara. Gratulacje
DB to najlepsza bajka w telewizji... Kto nie zna, ten nie wie co to życie. Nigdy z tego nie wyrosnę
Zly_wrecz_okropny napisał/a:
Na wspomnienia ci się wzięłoooo ;( ?, do roboty byś się wziął gołodupcze jebany. W wieku 25 lat kurwa oglądać bajeczkę w której przez 10 odcinków trwa walka dwóch glutów. Też oglądałem różne Pokemony i inne ony, ale z takich rzeczy się wyrasta. A jak dla Was jakiś Dragon Ball to rzeczywiście najpiekniejsze wspomnienia z dzieciństwa, to strasznie smutne dzieciństwo musieliście mieć. Serio
Jesteś kurewsko smutnym dzieckiem, skoro nawet nie masz czego wspominać z dzieciństwa
I dla twojej wiedzy, pracuję i raz na jakiś czas (jak się znajdzie wolny czas) obejrzę sobie sezon Dragon Balla. Ale dobra, nie będę przeszkadzać w wizji pseudo jarania się wszystkim, co sadystyczne. Przecież "oglądanie anime to jest takie peedalstwo i każdy kto to ogląda to ciota i chuj!" .
Kurwa i policzki całe we łzach... DB było, jest i będzie zajebiste
PS: Nie lubie skośnookich ale za to należy im się szacunek.
PS: Nie lubie skośnookich ale za to należy im się szacunek.
Kurwa, piekne
A dla osob, ktore nie doceniaja, na dodatek krytykuja polecam wyszukac sobie temat odpowiadajacy, nie trzeba odrazu wszystkiego gnoic jak leci.
A dla osob, ktore nie doceniaja, na dodatek krytykuja polecam wyszukac sobie temat odpowiadajacy, nie trzeba odrazu wszystkiego gnoic jak leci.
Seria DB była najlepszą jaką oglądałem w dzieciństwie. Pierwsza była dobra, ale DBZ nic nie przebije. Dzięki za wspominki.
Cały czas mam ciarki, oglądałem kolejny raz wszystko w sieci i też parę łez było xD
Mój dzwonek od paru lat, już chyba każdy znajomy mnie z tym utożsamia:
Mój dzwonek od paru lat, już chyba każdy znajomy mnie z tym utożsamia:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów