📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
Jeszcze tego tylko tutaj brakowało...
Szkoda, że nie zrobili czegoś takiego z operatorami JWK albo Formozy.
jeżeli "to" działo się 500m od mojego domu to czemu nic o tym nie wiem ?
heh GROM zawsze dobry chwyt marketingowy, szczegolnie dla takich lamerskich cipek, ktore mysla ze dzieki temu ze taka gre zakupia i beda w nia grac, przybliza sie swoja otyla i pozbawiona szans na godne zycie osoba, choc na milimetr do tej elitarnej jednostki
Christopher Paolini
Filmik zajebisty,też nic nie wiedziałem że taka akcja niedaleko mnie była,a bym się z chęcią zapisała na konkurs,czy jak tam wybierali ludzi.Bo kto za dzieciaka nie chciał być komandosem .Leci 15 zasłużone piwo
@darthbercik
Skoro Ci to tak przeszkadza to może sam zaczniesz coś lepszego wrzucać Zaraz zacznie się tutaj wielka dyskusja wszystkich anty do gameplayów, Roja i Rocka Dostancie się tam gdzie oni to będziecie mieli prawo głosu.
Skoro Ci to tak przeszkadza to może sam zaczniesz coś lepszego wrzucać Zaraz zacznie się tutaj wielka dyskusja wszystkich anty do gameplayów, Roja i Rocka Dostancie się tam gdzie oni to będziecie mieli prawo głosu.
LoganJebaka napisał/a:
@darthbercik
Hahahahahahaha... dorośnij.
Kurwa adbustera wytrzymałem ale tego przerośniętego wodza wszechgimbazy nie zniosę, który robi z siebie idiotę za kasę na jewtubie... Nosz kurwa mać!
Koledzy, nie, żeby coś - ale już jeden odważny z gejplejem się pokazał:
sadistic.pl/call-of-duty-niesamowita-gra-vt156024.htm
sadistic.pl/call-of-duty-niesamowita-gra-vt156024.htm
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów