📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Po przejeżdżających samochodach widać, że nie jest to dziki kraj. Ja bym powiedział, że rzecz dzieje się w Warszawie
ładowarka teleskopowa Manitou Mrt 2150,czyli 21 metrów wysięgu i 5 ton udźwigu,ale przy rozłożonych podporach . Pracuję na takiej ,gościu dał dupy i zapewne robił to na wyłączonym komputerze . Ps.Film starszy od węgla
mn
uzumw napisał/a:
Wiadomo na chuj reagować na sygnał przeciążenia... Jebnie to jej nie, nie moje. Ładowarka około miliona a gościa tylko wypierdolą z pracy i tyle go widział.
100-200 tys. zł. tam nie ma co kosztować bańki
kienzler napisał/a:
100-200 tys. zł. tam nie ma co kosztować bańki
Na oko jest to model Manitou 2540. 5 letnia kosztuje około 0.5 miliona.
Podstawowa nowa o mega gównianych parametrach to około 250 tyś. To jest na prawdę fajna maszyna z wysiągnikiem ponad 20m a raczej była bo po takiej glebie żaden UDT tego nie podpisze.
obawiam sie ze operator tego widlaka ma jedyny sluszny kolor naskorka.
bastolinii napisał/a:
ładowarka teleskopowa Manitou Mrt 2150,czyli 21 metrów wysięgu i 5 ton udźwigu,ale przy rozłożonych podporach . Pracuję na takiej ,gościu dał dupy i zapewne robił to na wyłączonym komputerze . Ps.Film starszy od węgla
Prawie dwa lata robiłem na Manitce przy różnych inwestycjach. To było na spokojnie do opanowania ale zabrakło wyobraźni. Co do pracy na kluczyku to czasami inaczej się nie da
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów