Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jeśli asystenci w każdym urządzeniu czy pojeździe, będą
technicznie doskonali, jeśli tylko dopracujemy pewne
problemy związane z tą technika, to wcale nie musi z tego
korzystać tylko pokolenie nadchodzące. Akurat to jest
technika, z której chętnie i z łatwością mogą korzystać
starsze pokolenia (nawet byłaby im bardzo pomocna)
problemy związane z tą technika, to wcale nie musi z tego
korzystać tylko pokolenie nadchodzące. Akurat to jest
technika, z której chętnie i z łatwością mogą korzystać
starsze pokolenia (nawet byłaby im bardzo pomocna)
Ja nie mówię, że to coś złego. Problemem będzie zacofanie wynikające z postępu. Coś jak dzieciak, który używa smartfona a nie wie jak wykręcić numer na telefonie stacjonarnym. Taki paradoks.
Ja nie mówię, że to coś złego. Problemem będzie zacofanie wynikające z postępu. Coś jak dzieciak, który używa smartfona a nie wie jak wykręcić numer na telefonie stacjonarnym. Taki paradoks.
Nie wie jak wykręcić numer na telefonie stacjonarnym?? Jak dzisiejsze łebki nie umieją posługiwać się zwykłym zegarkiem.. Za dużo wymagasz.
Nie wie jak wykręcić numer na telefonie stacjonarnym?? Jak dzisiejsze łebki nie umieją posługiwać się zwykłym zegarkiem.. Za dużo wymagasz.
Panie, co tam zegarek... Zabierz mu telefon i poproś, żeby coś dłuższego na kartce napisał. Jak ostatnio zobaczyłem zeszyt od dzieciaka znajomych (szóstoklasisty) z języka polskiego, to osłupiałem. Jak kiedyś miałem delikatne zastrzeżenia do prawidłowego rozwoju swoich dzieci, to ten skurwiel tak wysoko zawiesił poprzeczkę, że przestałem się martwić o przyszłość moich.
Jak ktoś nie wie o co kaman to w wysiegniku w koszu oprócz sterowania góra/dół lewo/prawo jest załaczenie i wyłączenie silnika, no i se jaja zrobili że kazali jej go kabiny powiedziec zeby sie silnik uruchomił
nie do końca rozumiem zastosowania tego?
Bo do sterowania koszem potrzebna jest jakaś energia. W tym przypadku uruchomienie silnika, żeby układ hydrauliczny zaczął działać. Tak strzelam.
Niestety, ale masz rację. Problemem współczesnych społeczeństw jest to, że wszelka elektronika powinna być postrzegana jako narzędzia ułatwiające na życie. Niestety z obserwacji wynika, że w większości młodym zastępuje mózg. Kreatywne myślenie, wyobraźnia itp. leży. Niektórym jakby im padły smartfony lub w ogóle internet to chyba by nawet do sracza nie trafili. O umiejętności pracy podstawowymi narzędziami nie wspomnę. Ale tylko takie moje filozofowanie starego dziada.
wyłączania drzwiami też nie przewiduje
Bo do sterowania koszem potrzebna jest jakaś energia. W tym przypadku uruchomienie silnika, żeby układ hydrauliczny zaczął działać. Tak strzelam.
Żeby wysięgnik,mógł się poruszać musi pracować silnik, który napędza całą hydraulikę, ale jak już kosz ustawi się w jakimś danym położeniu to żeby nie marnować paliwa można wyłączyć silnik, jak chce się znów przestawić kosz ponownie trzeba uruchomić silnik, a jak ktoś jest sam to nie wyskoczy przecież z 10 m do kabiny aby go ponownie uruchomić tylko musi być to możliwe z kosza.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów