Na najwyższym poziomie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Na najwyższym poziomie
Ktoś powinien ją Zdżordżflojdować aby kultury i tradycji stało się zadość...
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Tak właśnie małpy będą się opiekować wszystkomi bezdzietnymi lewakami
No chyba że wybiorą bardziej słuszną dla swoich poglądów opcję i poddadzą się eutanazji.
No chyba że wybiorą bardziej słuszną dla swoich poglądów opcję i poddadzą się eutanazji.
Czarne mamby to najbardziej nieludzkie kurwy na swiecie. Idealny material na wewnetrznego wroga kraju....okrutne, chciwe, roszczeniowe i leniwe a przy tym za glupie na swiadomosc ze sa manipulowanym instrumentem. zla.....rzygac mi sie chce widzac to scierwo przedstawiane jako drugie wcielenie Chrystusa na netflixach, disneyach, hbo, reklamach, w polityce, mediach itp.... trzeba byc zjebanym, wykastrowanym lewakiem zeby kupowac ten mit.
Z dedykacją dla tych co nie mają dzieci, i nie poddadzą się eutanazji!
Białą babcię.... ???? przestaje być lewakiem od tej pory...
Złota Jesień - u nas wypoczniesz.
Tak właśnie małpy będą się opiekować wszystkomi bezdzietnymi lewakami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów