📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
''Ktoś poszukuje'' ... Chyba ktoś kto się chce dziecka pozbyć
Nikt za darmo by go nie chciał zatrudnić, a co dopiero za pieniądze
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Ciekawa przemiana po odwyku...
Ortografia jest u niego lepsza niż u większości użytkowników sadistica, więc myślę że prędzej jego bym wziął do opieki niż większość ludzi, którzy wystawili temu zdjęciu pozytywną ocenę.
tak się trochę zastanawiałem. jakbym był bardzo zajętym rodzicem dorastającego dziecka, chłopca to wolałbym, żeby dzieciak pobujał się parę miesięcy z takim drechem po blokowiskach niż żeby został wychowanym przez internet pieprzonym dzieckiem neostrady z adhd. przynajmniej będzie umiał w zęby przypierdolić komu się należy
pewnie koledzy mu wała strzelili
Niby po odwyku, niby po podstawówce, a z ortografią nie ma problemów jakie mają dzisiejsze tępe 16-letnie dzidy po najlepszych gimnazjach.
Tak szczerze w naszym kraju raczej ma marne szanse aby znalesc normlana prace i fajna szanujaca sie dupe (oczywiście zakładając , że nie ma znajomości) i to jest właśnie smutne jak normalnego człowieka niszczy nasz system .
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów