📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ta. Opiekuńcza. Cielak na dzień dobry dostał z bani, a potem go jeszcze przydeptała. Szukała zaczepki i tyle.
dostał huj to na co zasłużył
Krowa jeszcze nie wie że młody skończy w Macu.
Nie ma takiego odbierania
W stadach gdzie są młode i kilka krów i jałówek zawsze są "zwiadowczynie" zazwyczaj 2 jak cielak tylko zakwili czy coś zwiadowcy szybko reagują powiadamiając reszte stada i wtedy odstraszają intruza, dlatego na większych fermach dla bezpieczeństwa wieżdża się między krowy autem jak się pasą. Pozdrowiom chopok ze wsi
Jako rolnik (w tym wypadku fachowiec) krótko wyjaśnię reakcje krowy... Instynktownie broniła krowy przed człowiekiem bo rolnik za mało czasu spędza z krowami i nie traktowała go jako członka stada tylko drapieżnika. Dziękuje
Na sadistic'u cała prawda !!!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów