📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Latające flaki, odcinanie głów, ataki zwierząt, krew, przemoc, złoooo! wszystko mogę oglądać z niewzruszeniem godnym tybetańskiego mnicha na valium, ale jak widzę znęcanie się nad małymi dziećmi i zwierzętami... rozprułbym tę kurwę na strzępy.
tego się nie da oglądać. Szkoda dziecka.
A taką babę nic tylko przywiązać do samochodu i ciągnąć po asfalcie parę kilometrów.
A taką babę nic tylko przywiązać do samochodu i ciągnąć po asfalcie parę kilometrów.
Należę do bardzo opanowanych osób, ale kurwa za znęcanie się nad takimi małymi dziećmi zero litości, ZERO ! Ostatnio czytałem o sytuacji gdy rodzicie zagłodzili dziecko, bo chcieli naturalnego wychowania, patolog stwierdził, że dziecko nie jadło 2 tygodnie przed śmiercią !? A dla mnie najgorsze, bo wyobrażam sobie to ostatnie tchnienie tego dziecka, ostatni cichy płacz i mimo, że jestem kawał twardego skurwysyna w dużej ilości sytuacji życiowych, to z ręką na sercu, za każdym razem płakać mi się chce jak sobie o tym przypominam. Powtarzam, zero litości za krzywdzenie niewinnych istot.
Up to nie są niewinne istoty!!! To wcielone diabły, które swym obrzydliwym skrzekiem nawołują takich jak ty do mordestw i innych tego tupy zbrodni.
Kij z ostrzeżeniem... Kurwa jebana, suka pierdolona, niech zgnije szmata!
Aż mnie zmroziło... Nigdy nie zrozumiem co trzeba mieć w głowie, aby bić bezbronne dziecko. Bo denerwowało płaczem?! Opiekunka... Mam nadzieję, iż rodzice odwdzięczyli się jej za taką "opiekę"...
rodzic nie powinien tak traktować swojego dziecka a co dopiero jakaś obca baba, co za jebane kurwszicze, no!
@fixa - żłobek moich chłopaków miał taką możliwość podglądu, przedszkole już raczej mieć nie musi, dzieciaki i tak wszystko opowiedzą w domu zwykle, a przynajmniej moje nadają na każdego.
@fixa - żłobek moich chłopaków miał taką możliwość podglądu, przedszkole już raczej mieć nie musi, dzieciaki i tak wszystko opowiedzą w domu zwykle, a przynajmniej moje nadają na każdego.
piwko się należy bo to sadistic, chętnie zobaczę ją jeszcze na hardzie
Ktoś wie skąd ten filmik wypłynął i co spotkało tą szmatę?
Szkoda, że nie wrzuciłeś filmu tego, co Ruscy później zrobili z tą nagraną opiekunką (telewizor zdaje mi się po wschodniemu nadaje) - chociaż tego już może nie nagrywali.
@TheSentinel: Dokładnie.
Zresztą jestem w identycznej sytuacji jak Ty i nie jestem w stanie się zwyczajnie zdenerwować na bąbla, chociaż jest na prawdę z niego przypadek ekstremalny od dnia narodzin.
Zresztą jestem w identycznej sytuacji jak Ty i nie jestem w stanie się zwyczajnie zdenerwować na bąbla, chociaż jest na prawdę z niego przypadek ekstremalny od dnia narodzin.
Fajne plaskacze mu wali ha ha ha Niech bękart siedzi cicho to może przeżyje
Połamałbym jej ręce, serio połamałbym jej ręce. Poczuła szmata łatwą kasę i wyżywa się na dziecku, filmy z dzieciakami w roli pokrzywdzonych zawsze wzbudzają we mnie kurwa agresje, w prawie za takie coś powinno być ukamienowanie i koniec.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów