18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Opiekunka do dziecka
Scareface101 • 2014-05-16, 13:00
Tak się usypia płaczące dziecko, nie ma opierdalania się.
Oby smażyła się w piekle.

Wrzucam HARDY taśmowo
Zgłoś
dmnunited 2014-05-17, 0:58
jak można bić bezbronne dziecko. trzeba być kurwa najgorszym ścierwem bez, choćby, krzty honoru...
Zgłoś
Loaloa 2014-05-17, 1:19 1
Jestem jasnowidzem, przed czytaniem komentarzy wiedziałem co zobaczę. I tak mamy skamlenie ponoć sadoli: zajebałbym sukę, niech się smaży w piekle, jakbym ją dorwał to..., jestem dumnym ojcem i gdyby tak zrobiła mojemu dziecku, mogę oglądać krew i flaki, ale jak baba bachorowi parę plaskaczy zajebie to krew się we mnie gotuje. I tak dalej, kilkadziesiąt komentarzy w tym samym żałosnym stylu. Co się z wami do chuja porobiło? To jest portal z "codzienną dawką czarnego humoru" czy raczej stowarzyszenie troskliwych misiów? Bezbronny bachor jest brutalnie karcony, zamiast cieszyć się z jego cierpienia to wylewacie swoje żale.
Zgłoś
nanab 2014-05-17, 1:22 1
O co chodzi? o co taka spina?
Zgłoś
cuurniprime 2014-05-17, 2:14
No widzę że nie tylko ja bym zajebał... Co do bólu dupy kilku innych informuje że sadistic jest dla ludzi inteligentnych. Więc wypierdalać
Zgłoś
d................1 2014-05-17, 10:58
Nigdy nie zostawie swojego dziecka z obca osoba... Monitoring tego nie zmieni... po obejrzeniu takigo filmu z udzialem własnego dziecka, wsadziłbym takie scierwo do takiego chodzika i trzaskał po gębie aż łeb by sie poturlał po dywanie...
Zgłoś
RayCHG 2014-05-17, 12:40
Jaka kurwa nikczemna
Zgłoś
thehck 2014-05-17, 13:32 1
benykuleczka84 napisał/a:

Jakby to było moje dziecko, to gwarantuję, że ona by już swoich nie zobaczyła.

Ja bym zagwarantował, że już nigdy by niczego nie zobaczyła
Zgłoś
Samudaripen 2014-05-17, 15:21
Ja bym nawet na policje tego nie podawał, zamknął bym kurwę w piwnicy i obdzierał ze skóry chyba bo kurwa w dzisiejszych czasach nawet nie wiadomo ile by dostała, jeszcze jakieś pojebane przepustki i kurwa będzie miała wakacje tyle, że w pierdlu a nie wiadomo ile dzieci skrzywdziła.
Zgłoś
nanab 2014-05-17, 16:43 1
@wszyscy up, chuja byście zrobili.
Zgłoś
Samudaripen 2014-05-17, 22:31 3
nanab napisał/a:

@wszyscy up, chuja byście zrobili.

chuja to ty masz w dupie
Zgłoś
Krzyvvy 2014-05-17, 22:57
Bym kurwe zatłukł!

Zgłoś
nanab 2014-05-18, 12:58
Samudaripen napisał/a:

chuja to ty masz w dupie

Twój Stary tez tak mówił i zobacz jak skończył.
Zgłoś
Samudaripen 2014-05-18, 20:46
nanab napisał/a:

Twój Stary tez tak mówił i zobacz jak skończył.

U mojego Ojca wszystko w porządku, więc chyba dobrze
Zgłoś
nanab 2014-05-18, 22:49
No nie powiedziałbym.
Zgłoś
shisha1990 2014-05-20, 22:21
contracts napisał/a:

wysterylizować sukę

Zajebala bym szmate....

Jestem pozytywnie zakręcona:)
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów