📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zadanie wykonał. Auto zatrzymane premia i poklepanie po pleckach od komendanta mu się należy
Już przed przeczytaniem artykułu o tej sprawie spodziewałem się, że sprawcy byli czarni. Nie pomyliłem się. RIP Aaron N. Smith.
Damian_Azi napisał/a:
Zadanie wykonał. Auto zatrzymane premia i poklepanie po pleckach od komendanta mu się należy
Raczej po ramieniu. Na pleckach to on będzie leżał, gdy komendant następny raz go zobaczy
akcja udana, auto zostało zatrzymane - świetna robota !
google.com/amp/s/www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/kraj/artykuly/8740101,...
Był sobie policjant co z kolczatką po ulicy chodził. Ale już nie będzie, bo nie zyje.
smc napisał/a:
Nasz rząd potrafi lepiej. Dwie osoby:
Ale to akurat cywil odjebała akcję... Pewnie zagapiła się na kolumnę i nagle wjechała w radiowóz...
Hujowo tak dostać autem w płuca potem nie można oddechu złapać
Finalnie go zatrzymał, więc można odrabić sukces i teraz cała ekipa dostanie podwyżkę. Ci co przeżyli oczywiście.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów