Browarek dla gościa
Jak było to wyjebać.
Po tagach nie znalazłem.
Jak było to chuj mnie to obchodzi.
Jak nie było to dobrze.
To nie mój pierwszy post.
Co tam kurwa zjeby jeszcze piszą?
Ten temat był piłowany setki razy: "co ci ta kurwa kobieta zawiniła"?
Przecież mandat dostałeś od strażnika miejskiego, a nie od tej starej za biurkiem. Fajnie tak kurwa karać niewinne osoby, nie?
Ale, ale... to przecież straż miejska. Piwo dla ciebie
Moje miasto, takie piękne
Przecież mandat dostałeś od strażnika miejskiego, a nie od tej starej za biurkiem. Fajnie tak kurwa karać niewinne osoby, nie?
Ale, ale... to przecież straż miejska. Piwo dla ciebie.
Ale, ale... to przecież straż miejska. Piwo dla ciebie.
Nie prawda. Urzednik lub straznik lub policjant z chwilą podjęcia etatu zgadzają sie na odpowiedzialność. Dzieki takiemu podejsciu można mieć wpływ na politykę thch na stanowisku wysokim do ktorego nie ma innego dostepu.
Skoro mięso w mięsnym śmierdzi to my pani ekspedientce zwracamy uwagę, ta zwraca uwagę kierowcy a ten rzeznikowi. Mieso bedzie wtedy lepsze. W sytuacji kiedy bedziemy bierni, mieso nigdy sie nie polepszy.
Kiedyś jakiś typ zrobił podobną akcje z komornikiem, który naliczał mu nie mały hajs za jakieś pierdoły. A tutaj...
Po trzech, wiem bo umundurowany krawężnik mi to powiedział
haa boli dupa co, że nie wyszedł filmik i cię zbesztali publicznie. Może od razu wpiszesz "materiał własny".
no jak to?! Teraz jest kozak w necie, szkoda że przed strażnikiem tak nie kozaczył...
no jak to?! Teraz jest kozak w necie, szkoda że przed strażnikiem tak nie kozaczył...
eheee, babka idzie się postarżyć do komendanta a ten ją wypierdala, bo burmistrz chce kasiory. Kredyt na mieszkanko sam się spłaci i bachory nakarmią się powietrzem. Szkoda że tacy się mądrzy znajdą, ale do własnych szefów/kierowników czy nawet (o jejku!) do strażnika nie fikną...
a ten komornik wszedł na NBP.pl, sprawdził wagę monet i na spożywczej wadze w sklepie na przeciwko zważył całość = mina dłużnika bezcenna (całość nie zajęła nawet godziny)...
to zależy z czego grzywna wynika...
Strażnicy miejscy wykonują polecania miasta. Prezydenta miasta. Oczywiście wieśniak nie odważy się wysypać groszówek w Urzędzie Miasta bo jest zwykłym tchurzem. Wieje wiochą na kilometr.