18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (14) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
racing 2019-12-24, 11:00
korowiow777 napisał/a:

Wszystkim czującym wyższość rasową polecam pojechać do lasów na obrzeżach większych i mniejszych miast. Ilość śmieci, odpadów budowlanych lub choćby butelek po wódce zostawionych przez grzybiarzy zatrważa....

Śmieci w lesie to fakt, tylko chciałbym zapytać co mam zrobić np: ze styropianem skoro pobliski zakład utylizacji go nie przyjmuje? Bez dodatkowej opłaty oczywiście. Płacę kurwa podatek śmieciowy to wymagam, żeby odebrali, nawet w jakiejś określonej ilości w skali roku, żeby janusze budownictwa na czarno nie wywalali ton... Firmy budowlane itp oczywiście powinny dodatkowo płacić, ale dlaczego ja wyrzucając worek rocznie? Pierdolę zutylizuje w piecu, bo do lasu nieładnie wyrzucać...
Zgłoś
HatakeIV 2019-12-24, 11:01 2
Imersja na tyle duża że mogłem poczuć ich smród przez monitor.
Zgłoś
pawel8814 2019-12-24, 11:23
Dawno nie było takiej jakości.
Zgłoś
gumismdma 2019-12-24, 11:28
To wszystko przez tą segregację
Zgłoś
DoubleBorger 2019-12-24, 11:32
krisman1981 napisał/a:

podobno polska też już tak wygląda kolega podczas ostatniego pobytu w kraju był przerażony

W mikoszewie na plaży pełno śmieci, najlepiej wbić w nocy 1.00 -3.00 wtedy nie ma ludzi a morze dostarcza prezenty. Puszki wypłowiałe, klapki, gąbki do zmywania, otulina/izolacja z kabli, kawałki plastikowe i wiele innych. Nie ma opcji, żebym się moczył w bałtyku. Do tego wszędzie syf, janusze i meduzy w wodzie (groźne nie groźne, jeden chuj)
Zgłoś
Ziomee22 2019-12-24, 11:57
Ci jebani azjaci to szarańcza wpierdolą wszystko i przyjadą na europę ...
Zgłoś
Gamonn1 2019-12-24, 12:20 6
zaszh napisał/a:

Ciekawe czemu tam Greta nie pojechała? Przecież w tym rejonie wytwarza się blisko połowę syfu i skażenia.

Odpowiedź jest prosta i niektórym znana...

Bo tam nie ma pieniędzy do wydojenia z ludzi.
Za to w Europie jest ich masa.

krisman1981 napisał/a:

podobno polska też już tak wygląda kolega podczas ostatniego pobytu w kraju był przerażony

Jak tak bardzo tobie i twojemu koledze Polska przeszkadza, że wymyślacie takie bzdury.
To na jaki chuj macie jeszcze polskie obywatelstwo i mówicie po polsku ?
Kolejny jebany polakożerca co z wiochy zabitej dechami pojechał na zachód obciągać zachodnie kutasy i jeszcze się z tego cieszy bo w dotychczasowym życiu w dupie był i gówno widział.
Zgłoś
zwierzak30 2019-12-24, 12:45 1
I to ja mam obowiązek segregacji śmieci??

Pierdolony recycling.
Zgłoś
uFo125 2019-12-24, 13:38 2
zaszh napisał/a:

Ciekawe czemu tam Greta nie pojechała? Przecież w tym rejonie wytwarza się blisko połowę syfu i skażenia.

po chuj ma tam jechać w rodzinnym squacie ma to samo
Zgłoś
T................y 2019-12-24, 14:14
krisman1981 napisał/a:

Zwożą kontenerami śmieci z całej Europy i albo zakopują w ziemi, albo podpalają składowiska. Ale najważniejsze, że rząd walczy z prawdziwymi problemami, takimi jak: za co jeszcze zabrać prawo jazdy, za co dojebać kolejny podatek pod jakim pretekstem.
Zgłoś
ShizzeR 2019-12-24, 17:45
Co za pierdolnik
Zgłoś
amateur124 2019-12-27, 20:35
Napisałbym że ładnie nagrywa, ale po chwili rozbolały mnie oczy.
Zgłoś
z................h 2019-12-30, 22:31
Gamonn1 napisał/a:

Odpowiedź jest prosta i niektórym znana...
Bo tam nie ma pieniędzy do wydojenia z ludzi.
Za to w Europie jest ich masa.

Dziękuję Ci kapitanie......

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem