Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszystkim czującym wyższość rasową polecam pojechać do lasów na obrzeżach większych i mniejszych miast. Ilość śmieci, odpadów budowlanych lub choćby butelek po wódce zostawionych przez grzybiarzy zatrważa....
Śmieci w lesie to fakt, tylko chciałbym zapytać co mam zrobić np: ze styropianem skoro pobliski zakład utylizacji go nie przyjmuje? Bez dodatkowej opłaty oczywiście. Płacę kurwa podatek śmieciowy to wymagam, żeby odebrali, nawet w jakiejś określonej ilości w skali roku, żeby janusze budownictwa na czarno nie wywalali ton... Firmy budowlane itp oczywiście powinny dodatkowo płacić, ale dlaczego ja wyrzucając worek rocznie? Pierdolę zutylizuje w piecu, bo do lasu nieładnie wyrzucać...
podobno polska też już tak wygląda kolega podczas ostatniego pobytu w kraju był przerażony
W mikoszewie na plaży pełno śmieci, najlepiej wbić w nocy 1.00 -3.00 wtedy nie ma ludzi a morze dostarcza prezenty. Puszki wypłowiałe, klapki, gąbki do zmywania, otulina/izolacja z kabli, kawałki plastikowe i wiele innych. Nie ma opcji, żebym się moczył w bałtyku. Do tego wszędzie syf, janusze i meduzy w wodzie (groźne nie groźne, jeden chuj)
Ciekawe czemu tam Greta nie pojechała? Przecież w tym rejonie wytwarza się blisko połowę syfu i skażenia.
Odpowiedź jest prosta i niektórym znana...
Bo tam nie ma pieniędzy do wydojenia z ludzi.
Za to w Europie jest ich masa.
podobno polska też już tak wygląda kolega podczas ostatniego pobytu w kraju był przerażony
Jak tak bardzo tobie i twojemu koledze Polska przeszkadza, że wymyślacie takie bzdury.
To na jaki chuj macie jeszcze polskie obywatelstwo i mówicie po polsku ?
Kolejny jebany polakożerca co z wiochy zabitej dechami pojechał na zachód obciągać zachodnie kutasy i jeszcze się z tego cieszy bo w dotychczasowym życiu w dupie był i gówno widział.
Ciekawe czemu tam Greta nie pojechała? Przecież w tym rejonie wytwarza się blisko połowę syfu i skażenia.
po chuj ma tam jechać w rodzinnym squacie ma to samo
Zwożą kontenerami śmieci z całej Europy i albo zakopują w ziemi, albo podpalają składowiska. Ale najważniejsze, że rząd walczy z prawdziwymi problemami, takimi jak: za co jeszcze zabrać prawo jazdy, za co dojebać kolejny podatek pod jakim pretekstem.
Odpowiedź jest prosta i niektórym znana...
Bo tam nie ma pieniędzy do wydojenia z ludzi.
Za to w Europie jest ich masa.
Dziękuję Ci kapitanie......
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów