A tymczasem w Birmie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Śmieci w 60fps? No to patrz.
Jak byłem gówniarzem i zostawiłem niedojedzone resztki na talerzu pod łóżkiem, to moja babcia mówiła, że mnie robaki zjedzą jak tak będę robił. Ciekawe co by powiedziała na ten widok...
podobno polska też już tak wygląda kolega podczas ostatniego pobytu w kraju był przerażony
co za kur... BRUDASY !! te wszystkie kraje Azjatyckie powinni zrównać z ziemią
krisman1981 napisał/a:
podobno polska też już tak wygląda kolega podczas ostatniego pobytu w kraju był przerażony
On był u ciebie w domu, a to nie znaczy, że wszędzie jest taki chlew.
Polska piszemy wielką litera, emigrancki szczurze.
Ale alejki mają
Wszystkim czującym wyższość rasową polecam pojechać do lasów na obrzeżach większych i mniejszych miast. Ilość śmieci, odpadów budowlanych lub choćby butelek po wódce zostawionych przez grzybiarzy zatrważa. I nie piszcie o mądrości ludowej bo i my takiej nie mamy...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów