18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
shoe5maker 2019-12-23, 23:33 19
Śmieci w 60fps? No to patrz.
Zgłoś
gmai 2019-12-24, 0:05
Europa sto lat za murzynami
Zgłoś
KieldW 2019-12-24, 0:51
Jak byłem gówniarzem i zostawiłem niedojedzone resztki na talerzu pod łóżkiem, to moja babcia mówiła, że mnie robaki zjedzą jak tak będę robił. Ciekawe co by powiedziała na ten widok...

Z prawdą jest jak z DUPĄ... każdy ma swoją.
Zgłoś
robsonx79 2019-12-24, 2:05
A gdzie ich mądrość ludowa, która już tysiące lat temu odradzała coś takiego bo kończyło się to epidemią? Ciekawe, jak dotrwali do obecnych czasów.
Zgłoś
michael0 2019-12-24, 2:37
Ale chlew...
Zgłoś
xXPeinXx 2019-12-24, 2:46 1
Jest tylko jedna metoda, spalić to razem z tym robactwem....
Zgłoś
z................h 2019-12-24, 6:33 48
Ciekawe czemu tam Greta nie pojechała? Przecież w tym rejonie wytwarza się blisko połowę syfu i skażenia.
Zgłoś
k................1 2019-12-24, 7:56
podobno polska też już tak wygląda kolega podczas ostatniego pobytu w kraju był przerażony
Zgłoś
Osa89 2019-12-24, 8:45 1
co za kur... BRUDASY !! te wszystkie kraje Azjatyckie powinni zrównać z ziemią
Zgłoś
fieryangel 2019-12-24, 9:40 21
krisman1981 napisał/a:

podobno polska też już tak wygląda kolega podczas ostatniego pobytu w kraju był przerażony

On był u ciebie w domu, a to nie znaczy, że wszędzie jest taki chlew.

Polska piszemy wielką litera, emigrancki szczurze.
Zgłoś
W................r 2019-12-24, 10:00
Ale alejki mają
Zgłoś
korowiow777 2019-12-24, 10:16 3
Wszystkim czującym wyższość rasową polecam pojechać do lasów na obrzeżach większych i mniejszych miast. Ilość śmieci, odpadów budowlanych lub choćby butelek po wódce zostawionych przez grzybiarzy zatrważa. I nie piszcie o mądrości ludowej bo i my takiej nie mamy...

zmarnowałem 22 znaki
Zgłoś
pijany_gumis 2019-12-24, 10:39
No nie wiem... jakoś tak dzięki temu plastikowi bardziej kolorowo dookoła.
Zgłoś
Nornil 2019-12-24, 10:57 1
No dobra, czym nagrywane bo obraz zajebisty?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów