Prawie byłby może hard a tak to jest tylko recepta jak nie wyjeżdżać zza budynków rowerem na drogę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ZWM :]
Łeee tam . Trochę za grzeczne jak na sadistic. Ani jej nie przejechał, ani kurwą nie rzucił... . Piwa nie będzie .
W sumie statystycznie nie ma reguły... W przypadku tego kobiszcza lekki opierdol nie powinien w ogóle mieć miejsca. Powinna zostać przynajmniej zdrowo zjebana.
Też jeżdżę rowerem, ale mi czasem się zdarza coś innego :
dareckieb.bikestats.pl/577171,Statystyka-czworonogow-maly-pies-maly-ro...
dareckieb.bikestats.pl/753453,Polak-wybrzydza-ze-goraco-w-lipcu.html
Też jeżdżę rowerem, ale mi czasem się zdarza coś innego :
dareckieb.bikestats.pl/577171,Statystyka-czworonogow-maly-pies-maly-ro...
dareckieb.bikestats.pl/753453,Polak-wybrzydza-ze-goraco-w-lipcu.html
glupia cipa
piwo dla goscia że tak kulturalnie to załatwił...ja bym nie dał rady.
Małopolska, okolice "Error'a"
Akcja od 00:19. A babę śmiesznie zawiało
opole to w polsce leży
Lepsze są baby z wózkami które wyskakują z za samochodów i budynków pchające przed sobą swoje dziecko.
"Prawie byłby może hard a tak to jest tylko recepta jak nie wyjeżdżać zza budynków rowerem na drogę."
Albo to ja, albo to Ty za dużo dzisiaj browarów obaliłeś, bo nie rozumiem.
Albo to ja, albo to Ty za dużo dzisiaj browarów obaliłeś, bo nie rozumiem.
Kubitron napisał/a:
Lepsze są baby z wózkami które wyskakują z za samochodów i budynków pchające przed sobą swoje dziecko.
bo o próg to juz jest passé
a swoją drogą to z tego co mi wiadomo rower przez przejście dla pieszych się przeprowadza, a nie przejeżdza na nim... chyba że się przepisy zmieniły...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów