...nic więcej dodawać - wiecie co się wydarzy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
niech mi ktos wytlumaczy bo sie nie znam - czy to jest standardowe pompowanie opony i czasem tak sie dzieje?
Dzisiaj napisał/a:
niech mi ktos wytlumaczy bo sie nie znam - czy to jest standardowe pompowanie opony i czasem tak sie dzieje?
Już tłumaczę - to jest standardowe sadolowe pompowanie opony z pierdolnięciem. Dziękuję, pozdrawiam.
Dzisiaj napisał/a:
Dokładnie tak; sadol płaci niektórym dogadanym wulkanizatorom by raz w roku nagrali przemysłówka sadolowy content. Właściciel gumowni bierze pracownika tymczasowego podkłada muprzygotowana oponkę i biznes się kręci.
Oponę pompuje się w specjalnej klatce. Wtedy moze sobie strzelać. Ciśnienie takich oponach sięga 9 barów, czyli 3-4 razy więcej niż w osobówce.
ależ go pięknie wywinęło. normalnie lepiej niż na filmach w scenach kaskaderskich
Quassar napisał/a:
Czemu te opony tak strzelają w tych warsztatach ?
To nie tak że strzelają zdarza się najzwyczajniej w świecie nie jest to zjawisko powszechne ciężej o taki coś niż o wygrana lotka ale bywa często śmiertelne jak nie w klatce.
Kurwa przez te filmiki pompuje opone w osobówce stoje 2 metry dalej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów