Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
otyli żyją krócejczy jakaś mądra osoba wie może co się dzieje w takiej sytuacji? czy siła / ciśnienie które się pojawia przy takim zjawisku dosłownie zabija tych nieszczęśników? łamie szyję czy też wywołuje śmiertelne obrażenia pod czaszką? pytam z ciekawości. przed filmikami na sadolu nie wiedziałem, że to jest takie niebezpieczne.
Temat wałkowany wiele razy. Zapraszam do wujka Google. Dodatkowo opona z czarnej listy. Zamykam temat. I musk
siadła na feldze ta opona, czy nie, bo nic nie jest napisane!
Nie siadła, widać na filmiku ewidentnie jak felga ciągle luźno chodzi
Temat wałkowany wiele razy. Zapraszam do wujka Google. Dodatkowo opona z czarnej listy. Zamykam temat. I musk
Oszty hultaju, wiem coś ty tutaj odjebał. Masz konto o wiele krócej ode mnie i wystawiłeś mniej piw więc nie dam ci piwa, na przyszłość polecam użyć opcji szukaj.
czy jakaś mądra osoba wie może co się dzieje w takiej sytuacji? czy siła / ciśnienie które się pojawia przy takim zjawisku dosłownie zabija tych nieszczęśników? łamie szyję czy też wywołuje śmiertelne obrażenia pod czaszką? pytam z ciekawości. przed filmikami na sadolu nie wiedziałem, że to jest takie niebezpieczne.
inaczej ci odpowiem, silne uderzenie w mostek moze spowodowac zawal, zjezdzasz na linie i gwaltowne szarpniecie lamie kregoslup, aorta wypada ze swojego miejsca-nie jest zrosnieta, szczegolow nie pamietam bo kurs byl z 10 lat temu.
co do opony kiedys byl silmik jak zerwalo gosciwi skore z glowy, wiec imped jest.
Opona na sadolu kojarzy się z dwoma rzeczami, wybuchem opony i jako rozpałka na murzyna.
Opona, ogień. Też odruchowo zacząłem niggasa szukać
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów