📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:04
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gszysztow napisał/a:
Łonderful w 0:11. Ładnie walnęli, tylko po chuj te 1:50 filmiku już po zderzeniu? Chociaż z dwojga złego wolę tak, niż "akcja zaczyna się w 3:15..."
akcja rozpoczyna sie od 0:30.
W zimie podoba mi sie tylko jedno mnóstwo filmików z ludźmi którzy twierdzą, że mają takie coś jak opona uniwersalna
Niech już spadnie śnieg w US&A !!!!!!!!
Niech już spadnie śnieg w US&A !!!!!!!!
szmeger to nie kolesie nagrywają, tylko rejestratory które stworzone zostały z myślą o kierowcach, którzy spędzają większość czasu za kółkiem. Tym sposobem zabezpieczają się na wypadek.. wypadku.
Smieszni sa wierzacy, ze opona zimowa przysloni ich brak umiejetnosci.
Jeśli zna się swoje auto i swoje umiejętności można całą zimę bezpiecznie przejeździć i na letnim komplecie. Oczywiście rozsądniej jest założyć zimówki, ale- złej baletnicy przeszkadza wypadanie odbytnicy
Dobrze ,że pierdolnięcie było bo już spałem ...
@Nostry a później baranki z letnimi oponami jadą 20km/h i trzęsą portkami na każdej prostej, bo do zakrętów się nie zbliżają. O ile w ogóle wyjadą z parkingu...
Umiejętności jakie by nie były bez dobrej gumy nie pojedziesz...
Umiejętności jakie by nie były bez dobrej gumy nie pojedziesz...
0:43 - aż im się piła odpaliła.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów