Nie nabija ekspa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Nie nabija ekspa
to daj mu kurwa jakiegoś questa a nie tylko smoczki i grzechotki!
O! Właśnie takim byłbym ojcem.
widzę tylko jedno rozwiązanie... rocket fuel!
Omfg, przecież Jezus się zrespił 3 dni temu... Jeżeli mały jest żydem to może iśc i trochę podskoczyć z levelem.
Tylko Betlejem jest daleko
Tylko Betlejem jest daleko
Jego ojciec horde(z resztą wygląda jak ork czy inny chuj),a może syn alliance,bo wygląda jak human?Nie pomyślał o tym.
@up
O czym ty mówisz, za chuj nie mogę rozszyfrować twojego języka ,jakieś horde -co to jest ?
O czym ty mówisz, za chuj nie mogę rozszyfrować twojego języka ,jakieś horde -co to jest ?
up ,,, horda panie to najlepsza frakcja z wowa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pierdolic ally , czcic horde , mam nawet ołtarzyk !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów