18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:43
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Opowieść o wyborach
Explo • 2011-08-07, 13:19
Wpływowy poseł umiera na ciężką chorobę. Jego dusza trafia do Nieba i wita go Święty Piotr. Witaj w Niebie. Zanim tu zamieszkasz, musimy rozwiązać tylko jeden problem. Mamy to pewne zasady i nie jestem pewien, co z tobą zrobić. Jak to co - wpuśćcie mnie - mówi poseł. Cóż, chciałbym, ale mamy polecenia z samej góry. Zrobimy tak - spędzisz jeden dzień w Piekle i jeden dzień w Niebie. Potem możesz sobie wybrać, gdzie chcesz spędzić wieczność. Serio, ja już wiem - chcę trafić do Nieba - mówi poseł. Wybacz, ale mamy swoje zasady. Po tych słowach, Święty Piotr odprowadza go do windy i poseł zjeżdża w dół, dół, dół wprost do Piekła. Drzwi otwierają się i poseł jest pośrodku pełnego zieleni pola golfowego. W tle jest restauracja, a przed nią stoją wszyscy jego przyjaciele oraz inni politycy, którzy pracowali z nim. Wszyscy są szczęśliwi i świetnie się bawią. Podbiegają do posła i witają go, ściskają oraz wspominają stare dobre czasy, gdy bogacili się kosztem zwykłych ludzi. Potem grają w golfa a następnie jedzą kolację z kawiorem i czerwonym winem. Jest także Szatan który jest naprawdę fajnym i sympatycznym gościem - świetnie się bawi i tryska humorem opowiadając dowcipy. Poseł bawi się tak doskonale, że nim się zorientuje, minie jego czas. Wszyscy ściskają go i machają na pożegnanie, gdy winda rusza w górę. Winda jedzie, jedzie i jedzie - aż drzwi się otwierają w Niebie, gdzie czeka na niego Święty Piotr. Czas odwiedzić Niebo. I tak mijają 24 godziny, w których mąż stanu spędza czas z duszyczkami na skakaniu z chmurki na chmurkę, graniu na harfach i śpiewaniu. Bawią się całkiem nieźle i nim się zorientuje, doba mija i powraca Święty Piotr. Cóż - spędziłeś jeden dzień w Piekle i jeden dzień w Niebie. Wybierz zatem swój los. Poseł myśli chwilkę i odpowiada. Cóż, nigdy nie myślałem, że to powiem. To znaczy - w Niebie jest naprawdę cudownie, ale myślę, że lepiej mi będzie w Piekle. Tak więc Święty Piotr odprowadza go do windy i poseł jedzie w dół, dół, dół... - wprost do Piekła. Otwierają się drzwi i poseł jest pośrodku pustyni pokrytej śmieciami i odpadkami. Widzi wszystkich swoich przyjaciół ubranych w szmaty, zbierających śmieci do czarnych, plastikowych toreb. Nagle podchodzi do posła Szatan i klepie go po ramieniu. "Nie rozumiem! - mówi senator. Jeszcze wczoraj było tu pole golfowe, restauracja, jedliśmy kawior, tańczyliśmy i bawiliśmy się świetnie. Teraz jest tu tylko pustynia pełna śmieci, a moi przyjaciele wyglądają strasznie! Szatan spogląda na posła, uśmiecha się i mówi: Wczoraj mieliśmy kampanię wyborczą! A dziś na nas zagłosowałeś. Już jest po wyborach.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z................z 2011-08-07, 14:36 7
Wszystko fajnie, dowcip już trochę wiekowy, ale mam pomysł na to by sprawić aby był bardziej na czasie, otóż, wystarczy zmienić trochę początek: "Andrzej Lepper umiera przez powieszenie..." No i w końcówce można by zamienić "Senator" Na "Były wicepremier".
Zgłoś
trane1 2011-08-07, 15:09
ciekawe ilu osobom chciało się to przeczytać
Zgłoś
Z................z 2011-08-07, 15:16 50
trane1 napisał/a:

ciekawe ilu osobom chciało się to przeczytać

Niektórzy dysponują większą pojemnością umysłu niż Ty i nie sprawia im problemu przeczytanie i przeanalizowanie całego tekstu. A jeśli nie przeczytałaś, to nie komentuj i idź w pizdu.
Zgłoś
cristos 2011-08-07, 15:36 1
dlugie ale dobre:) w skrocie jutro opowiem komus w robocie ;]
Zgłoś
Dymekx 2011-08-07, 19:10 3
@trane1

Za przykładne zachowanie się na służbie, za nie splamienie munduru kuchennego zbędnym myśleniem tudzież czytaniem, Odznaczam cię orderem złotego fartucha SPOCZNIJ

@JamalBG

to co wymieniłeś to plusy kobiety: nie czyta, nie poddaje się refleksjom, nie myśli.
Zgłoś
X................8 2011-08-07, 22:36 1
Tak propo ostatnich wydarzeń w świecie polityki: Andrzej na Wawel
Zgłoś
MortiCRX 2011-08-08, 0:15 1
Dowcip nie jest zły, tylko przewidywalny jak skurwysyn.
Zgłoś
Francysl 2011-08-08, 2:02
Xenomorph08 napisał/a:

Tak propo ostatnich wydarzeń w świecie polityki: Andrzej na Wawel

Gdzie kurwa?!
Zgłoś
sadistbelt 2011-08-08, 2:09
to poseł czy senator ?

ale dowcip dobry
Zgłoś
mblbn 2011-08-08, 11:32
trochę długie, ale dobre i prawdziwe, piwo
Zgłoś
flaszka 2011-08-08, 15:14
oklepany motyw
Zgłoś
stud3nt 2011-08-08, 22:11
Explo napisał/a:

Nagle podchodzi do posła Szatan i klepie go po ramieniu. "Nie rozumiem! - mówi senator.

Nie dość, że konstrukcja kawału chujowa (brak wyróżnienia dialogów), to jeszcze takie kwiatki walisz

Wbrew pozorom, poseł i senator to duża różnica, co zresztą sam dobrze wiesz. Świadczą o tym tagi:

Cytat:

Tagi: opowieść :: wybory :: polityk :: piekło :: niebo :: shemale

Kawał jest przeróbką dowcipu "Bill Gates w piekle", którego nie chce mi się tu przytaczać, bo też chujowy.
Zgłoś
N................r 2011-08-09, 17:58
Przeczytałem na początku: zbiera śmieci dla czarnych... Kara jak chuj:|
Zgłoś
wheresally 2011-08-09, 20:14
Przewidywalny ale całkiem niezły
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem