Szwagry chyba od czasu do czasu przeglądają Sadola, że tak podłapali temat o najsłynniejszym mieście na Śląsku
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Te głąby nadal nie są zabawne, a wy dalej to tu wrzucacie.
Moje posty, komentarze nie mają na celu obrażania nikogo. Chodzi tylko o czarny humor ! \m/
Sosnowiec to nie Śląsk. A jak ktoś daje sobie wciskać takie głupoty to jego problem.
Jak oni śmiesznie gadają
za każdym razem łudzę się, że coś fajnego będzie i za każdym razem lipa na chuja i trzeba wyłączyć po minucie bo drętwe jak skurwysyn
pepeee: po obejrzeniu minuty, krytyke walisz? nie rozumiem cie...
uwazajcie hejterzy bo na sadolu negatywny komentarz odbierany jest jako pozytyw ;]
uwazajcie hejterzy bo na sadolu negatywny komentarz odbierany jest jako pozytyw ;]
@zub2: nie wiem jak inni, ale dłużej tego nie mogę słuchać, po prostu nie trafia do mnie taki ''humor''. Najzwyczajniej w świecie wkurwia mnie ich sposób mówienia.
Miastowe niezrozumiejo...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów