📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Bylem dzieciakiem kiedy lecialo to na polsacie sobotnia noc i opowiesci z krypty. byl wtedy szal
Taaaak pamiętam że zawsze oglądałem to i następnego dnia filmy animowane Walta Disneya od 10-12 a potem była jakaś jebana nudna msza dla starych ludzi i wypierdalałem z domku
Oooh, zajebiste to było. Obowiązkowy repertuar na sobotnią noc ^^
fannk-a ek svá marga mögu.
ten domek troche mój przypomina- a ten śmiech mnie bawił zawsze-nawet moja siostra nauczyła się tak smiać
ja się bałam muzyki z "z archiwum x" i się chowałam pod poduszką zawsze a odcinki już mogłam oglądać bez problemu, tylko ta przerażająca czołówka
Człowiek za dziecka czaił sieby to obejrzeć a później ni chuja spać xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów