Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powiem Ci, że kibicuję Czarnym Słupsk od lat, a ostatnie zadymy jakie pamiętam, to tylko z kibicami AZS Koszalin ( obydwa miasta i kluby jakoś się nie lubią ) I to ładnych parę lat temu. O siatkówce nigdym nie słyszał, może dlatego, że się nią nie interesuję. Nie zmienia to faktu, że to wśród kibiców nożnej jest najwięcej zadym.
Aha, nie zrozumiałeś. Nie będę ukrywał, że wcześniej napisałem to w sposób, który mógł mylić, ale też nie będę drugi raz pisał tego samego.
To kibic=? Janusz? Nie bardzo.
Wczoraj pokazali oprawę w katowicach to że raz w roku pośpiewają patriotyczne pieśni nie czyni ich patriotami bo pedały niszczą Polskę już i tak rozpierdoloną
Wiec serdeczny chuj im w dupę i wszystkim którzy z nimi trzymaja
Fajny masz nick.. wszyscy na pewno liczą się z twoim zdaniem na ten temat
Już pora, żeby normalni ludzie zaczęli nazywać siebie patriotami, bo te łyse patafiany-kibole z ONR-u zmonopolizują niedługo to słowo i obrzydzą normalnym Polakom miłość do ojczyzny, przyśpieszą proces wynarodowienia.
Patrz! Tutaj masz zdanie tych Twoich "normalnych ludzi" na temat patriotyzmu
Po co piszesz Kiboli zamiast Kibiców? Kibole niszczą stadiony a Kibice właśnie robią te oprawy.
ultrasi robia oprawy, rzucaja race, petardy itd czasem sie bija. czyli widzac ich w telewizji powiesz od razu "kibol". zreszta sa zawsze na tym samym sektorze co huliganeria i razem spiewaja. a ci twoi kibice nie robia nic oprocz siedzenia i jedzenia kielbasek
Aha, nie zrozumiałeś. Nie będę ukrywał, że wcześniej napisałem to w sposób, który mógł mylić, ale też nie będę drugi raz pisał tego samego.
Nie zrozumiałem bo w swoim poście nie napisałeś nic na temat kibiców, a na temat kiboli.
Wczoraj pokazali oprawę w katowicach to że raz w roku pośpiewają patriotyczne pieśni nie czyni ich patriotami bo pedały niszczą Polskę już i tak rozpierdoloną
Pierdolisz jakby chuj szmate gryzl... ale w sumie czego oczekiwac po kolesiu ktory jara sie jakims puchalke czy innym gownem.
Patriotyzm kibicow nie konczy sie na tym, ze raz do roku pospiewaja patriotyczne piosenki i zrobia bialo-czerwona oprawe.
Patriotyzm kibicow to takze Marsze Rotmistrza Pileckiego czy Zolnierzy Wykletych. Patriotyzm kibicow to dbanie o groby powstancow wielkopolskich, zolnierzy II WŚ i innych bohaterow. Patriotyzm kibicow to oddolne organizowanie obchodow rocznicowych jak obchody rocznic Powstania Wielkopolskiego.
Ale co taki Jestę Żydę moze o tym wiedziec skoro cale zycie oglada rysunkowego kubusia puchatka dla idiotow.
Jaka szkoda, że obecna prewencja policji to praktycznie same trzęsidupy. Na takich nastoletnich chujków przydałoby się ZOMO lub rosyjski OMON, z ich blondynami, odpowiednim wzrostem i przygotowaniem taktycznym do walki z takim patologicznym syfem.
Taki skład (EN57) z gównojadami w środku powinien zostać wypuszczony z dworca, jednak przekierowany na ogrodzoną bocznicę kolejową, gdzie czekałaby już na nich niespodzianka w postaci ścieżek zdrowia.
Oczywiście za chwilę jeden z drugim dorobi do tego niszczenia ideologię. Że to policja prowokowała, pan konduktor ich zdenerwował albo w sieci trakcyjnej było za mało prądu. I chuj mnie to obchodzi, czy ktoś z tej swołoczy legitymuje się wyższym wykształceniem lub prowadzeniem własnej działalności. Jest skończonym kretynem nieszanującym mienia publicznego.
Po nicku wnioskuję, że co najmniej 2 klasa gimnazjum : )
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów