📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po co piszesz Kiboli zamiast Kibiców? Kibole niszczą stadiony a Kibice właśnie robią te oprawy.
Wczoraj pokazali oprawę w katowicach to że raz w roku pośpiewają patriotyczne pieśni nie czyni ich patriotami bo pedały niszczą Polskę już i tak rozpierdoloną
Wiec serdeczny chuj im w dupę i wszystkim którzy z nimi trzymaja
Wiec serdeczny chuj im w dupę i wszystkim którzy z nimi trzymaja
AmorPatriaeNostraLex napisał/a:
Nie.Dla wszystkich komentujących:
Kibol=kibic.
kibol=ultras i tak to się raczej powinno przedstawiać. Puki nie interesowałem się kibicowaniem to pojęcie 'ultras' zawsze kojarzyło się z bardzo zaangażowanym kibicowaniem, a nie z chuligaństwem, jak to zawsze było z hasłem 'kibol' i przypuszczam, że u przeciętnych ludzi tak to nadal funkcjonuje.
Dla mnie zawsze oprawy kibiców brzmi dziwnie, ale to może być wina pracy w masarni. Tam oprawić coś - np.świniaka ma zupełnie inne znaczenie - zabić, oskrzybać, przeciąć i to co lubię najbardziej wydrylować.
tvn24.pl/pseudokibice-widzewa-starli-sie-z-policja-dworzec-zniszczony,...
Tutaj oprawa "kibiców" z okazji otwarcia dworca w Katowicach.
Tutaj oprawa "kibiców" z okazji otwarcia dworca w Katowicach.
push3k napisał/a:
Nie.
kibol=ultras i tak to się raczej powinno przedstawiać. Puki nie interesowałem się kibicowaniem to pojęcie 'ultras' zawsze kojarzyło się z bardzo zaangażowanym kibicowaniem, a nie z chuligaństwem, jak to zawsze było z hasłem 'kibol' i przypuszczam, że u przeciętnych ludzi tak to nadal funkcjonuje.
To kibic=? Janusz? Nie bardzo.
No to dzięki wyczynom na dworcu w Katowicach mamy kolejny temat zastępczy na kolejne pół roku. Brawo!
Byliście kiedyś na wyjeździe ? Nie sądzę. Nie wiecie jak policja się zachowuje. Wielogodzinne spisywania, chamskie odzywki, prowokacje,pobicia, policja nawet potrafi pałą potraktować kobietę. Nie dziwie się, że dla kibiców Widzewa puściły nerwy, a Wy łykacie tą medialną nagonkę jak pelikany Otrząśnijcie się i zacznijcie myśleć samodzielnie.
Promil88 napisał/a:
Byliście kiedyś na wyjeździe ? Nie sądzę. Nie wiecie jak policja się zachowuje. Wielogodzinne spisywania, chamskie odzywki, prowokacje,pobicia, policja nawet potrafi pałą potraktować kobietę. Nie dziwie się, że dla kibiców Widzewa puściły nerwy, a Wy łykacie tą medialną nagonkę jak pelikany Otrząśnijcie się i zacznijcie myśleć samodzielnie.
Twoje słowa to jak rzucanie grochem o ścianę.
Kocham was za to nadmierne szufladkowanie. Owszem, są tacy którzy pójdą zniszczyć nowy dworzec, są tacy którzy pośpiewają patriotyczne pieśni i coś rozpierdzielą, ale są i tacy którzy są prawdziwymi patriotami i wiedzą co znaczy to słowo i w miarę stosują się do tego (wątpię, ale chuj). TO w jakich proporcjach są rozdzieleni to inna sprawa.
@ Promil88
Taaak, taaak, biedni kibice. Zła policja zatrzymała pociąg z zewnątrz, zaciągając będący wewnątrz hamulec ręczny by spisać kibiców i trochę ich pobluzgać.
Oprawy na meczach to coś pięknego - Piłką nożną nie interesuje się zupełnie, ale za to koszykówką bardzo. Dziwi mnie zawsze jednak fakt, że tak wile dyscyplin, w których kibice robią takie rzeczy, a jednak tylko Ci od Nożnej się muszą potem napierdalać.
Taaak, taaak, biedni kibice. Zła policja zatrzymała pociąg z zewnątrz, zaciągając będący wewnątrz hamulec ręczny by spisać kibiców i trochę ich pobluzgać.
Oprawy na meczach to coś pięknego - Piłką nożną nie interesuje się zupełnie, ale za to koszykówką bardzo. Dziwi mnie zawsze jednak fakt, że tak wile dyscyplin, w których kibice robią takie rzeczy, a jednak tylko Ci od Nożnej się muszą potem napierdalać.
@Jai Nie tylko Ci od nożnej się napierdalają W pacyfistycznym sporcie jakim jest siatkówka słyszałem o "kilku" wybrykach kibiców. W koszykówce też czasami zdarzają się spory, ale to kibice piłki nożnej są uważani za bandytów, bo doskonale przyciągają uwagę zwykłych ludzi w mediach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów