Do Europy przybyli również uznani muzycy. Lyon, Francja
Do Europy przybyli również uznani muzycy. Lyon, Francja
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widziałem gdzieś akcje policji francuskiej po cywilnemu, nie pierdzielili się i lali pałkami teleskopowymi równo. Patrząc na to co wyprawiają przybyli pontonami inżynierowie i lekarze, przestałem się dziwić brutalności francuskiej policji - po prostu inaczej z tym bydłem się nie da.
8 lat we Francji mieszkałem i mogę się na temat tamtejszej policji wypowiedzieć. CRS to słowo klucz. Jeśli Oni przybywają to jest gruba akcja. Jeśli działają na północy to ludzie są z poludnia. 3 razy wiedziałem jak pacyfikowali całe osiedle obok mnie. Psy, pały i śmietniki. Wyprowadzili cale murzynostwo na zewnatrz, potraktowali psami, oddzielono samice i kaszojadow. Pała i pies, nie słuchał jak go pałowali to pies na kark. W śmietnikach się chowali, to dwa psy do środka, aż sam chuj wyszedł. 7 godzin kurwy tłukli tam na aubervilliers, pała i psy. Leżenie ma wznak i pizda pałą po żebrach. Położyli ich i przeszukiwali mieszkania, calkowicie przypadkiem telewizor wylecial na czyjś łeb, bywa. Municipale to jak straż miejska. Pirate są do pomocy zwykłej policji.
Ale małpisko nawet nie wie że się nogami na fortepianie nie gra. I to jeszcze w butach.
Niech ich chuj i z powrotem
Jebane kurwa małpy. Już tracę nadzieje na to czarne zoo. Do tej pory murzyny kojarzyły mi się z miłością do muzyki i instrumentów.
Ale małpisko nawet nie wie że się nogami na fortepianie nie gra. I to jeszcze w butach.
Niech ich chuj i z powrotem
Nogami też, w końcu czymś trzeba wcisnąć ekhm pedała sustain przynajmniej.
Ale jak widać połapać się, która kończyna chwytna do czego służy nie jest takie proste jak się wydaje xD
Widziałem gdzieś akcje policji francuskiej po cywilnemu, nie pierdzielili się i lali pałkami teleskopowymi równo. Patrząc na to co wyprawiają przybyli pontonami inżynierowie i lekarze, przestałem się dziwić brutalności francuskiej policji - po prostu inaczej z tym bydłem się nie da.
Lepiej to oni pomarańczowe kamizelki pałują niż pontoniarzy.
Bo to Tusk im wizy sprzedał, tak?
A przystanki demolować, itd, to jakoś potrafią lepiej od owych inżynierów. Dresów patriotów bym do jednego bydlęcego kontenera z deportowanymi przestępcami wsadziła, kontener na statek, statek zaś do Afryki. A prawdziwych uchodźców zapraszam, tyle że jedno przestępstwo i jak powyżej, do kontenera z dresami.
Ponad 30 lat "demokracji" każda opcja będąca przy korycie nie potrafi napisać ustawy?
Prawa do natychmiastowego karania za niszczenie mienia w wysokości 30x wartości i szkód poniesionych.
Kto ci dał prawo nachodźców zapraszać?
Po co małpy i kozojebcy do jednego z ostatnich bezpiecznych przyczółków cywilizacji?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów