📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
"przypadki" internetowe szony doskonale wiedzą co robią i takie wpadki mają regularnie. Nawet nie będę wspominał co jest tego przyczyną bo szkoda słów na spermiarzy.
Tu ktoś napisał nie dawno dosyć ze nie rozumie czemu pokazanie całego cyka bez suta jest ok ale sam sut to już ojej pokazałam za dużo. też się zastanawiam. czyli jak np facet chodzi z gołym fiutem ale grzyba ma zakrytego to jest ok? jak to jest? jest to równouprawnienie czy nie?
Takie puste kurwy atencjuszki pierwsze bym wyruchał a później podpalił to by ci było dopiero ups
p47 napisał/a:
Tu ktoś napisał nie dawno dosyć ze nie rozumie czemu pokazanie całego cyka bez suta jest ok ale sam sut to już ojej pokazałam za dużo. też się zastanawiam. czyli jak np facet chodzi z gołym fiutem ale grzyba ma zakrytego to jest ok? jak to jest? jest to równouprawnienie czy nie?
Tak. Myślę, że zasłonięcie grzyba i ewentualny woreczek na mosznę załatwiłoby sprawę. Spróbuj i powiedz jak poszło
Wylizalbym jej cipsko tej pierwszej no i stopy
Smutne że są ludzie z tak smutnym jak pizda życiem żeby wyszukiwać takie mikro momenty i się tym jarać, jeszcze składanki z tego składać. No cycuszki fajne ale miejcie troche godności a nie jak łebki podjarane kawałkiem tłuszczu.
Gdybym dalej chodził do gimnazjum, to bym pewnie piwko postawił. Sram na puste atencjuszki, choć rozumiem, że im się to opłaca. Taki świat współtworzymy.
Jebać te pustaki. Czekam aż mi się gówno odlepi od rowa i wpadnie do kibla i wypierdalam z tej strony spermiarskiej.
Jebać te pustaki. Czekam aż mi się gówno odlepi od rowa i wpadnie do kibla i wypierdalam z tej strony spermiarskiej.
Co to za kurewki...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów