Optymiści mówią, że gówno będziemy jedli, a pesymiści, że nie dla wszystkich starczy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
a realista gówna nie tyka.
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
-Hej, rumun, dlaczego smarujesz chleb gównem?
-Aaa.. bo bida.
Dali mu 100 dolców.
Stoi dalej. Podjeżdza autobus z niemcami. Rumun znowu smaruje chleb gównem. Ci się pytają:
-Aaa.. bo bida.
Dali mu 100 euro.
Podjeżdza autobus z polakami.
-rumun, dlaczego smarujesz chleb gównem?
-Aaa.. bo bida.
-To cienko smaruj!
-Aaa.. bo bida.
Dali mu 100 dolców.
Stoi dalej. Podjeżdza autobus z niemcami. Rumun znowu smaruje chleb gównem. Ci się pytają:
-Aaa.. bo bida.
Dali mu 100 euro.
Podjeżdza autobus z polakami.
-rumun, dlaczego smarujesz chleb gównem?
-Aaa.. bo bida.
-To cienko smaruj!
Templariuszu Mariuszu po Twoim kawale mam rysę,oraz mi się przypomina stary Sadisticowy kawał,o murzynie który zrobił mega posąga na przystanku a jak wsiadł do autobusu to kierowca nie ruszył,ponieważ nie wiedział czy synek też wsiada.
Niestety żyją, ale jak pesymiści
Chyba ci się kolejność pojebała. Powinno być:
Pesymiści mówią, że gówno będziemy jedli, a optymiści, że nie dla wszystkich starczy?
Pesymiści mówią, że gówno będziemy jedli, a optymiści, że nie dla wszystkich starczy?
@up
Chyba nie
Chyba nie
Optymiści mówią że będzie dobrze, realiści że gówno będziemy jedli, a pesymiści, że nie dla wszystkich starczy.
VViktor napisał/a:
@Zjuq
Faktycznie teraz ten dowcip dopiero nabrał znaczenia....
Mnie dziwi kto na głowną go dodał
@Zjuq
Zważywszy, że na 6 Twoich tematów 3 trafiły do działu suchary, a 3 do działu było.pl to faktycznie główna może Ciebie dziwić...
Zważywszy, że na 6 Twoich tematów 3 trafiły do działu suchary, a 3 do działu było.pl to faktycznie główna może Ciebie dziwić...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów