Optymista, to taki człowiek który znalazłszy się po uszy w gównie nie upada na duchu, tylko wesoło i zadziornie bulgocze.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czym różni sie ruski optymista, pesymista i realista?
- Optymista uczy sie angielskiego
- Pesymista uczy sie chinskiego
- Realista siedzi w domu i czyści kałasznikowa...
- Optymista uczy sie angielskiego
- Pesymista uczy sie chinskiego
- Realista siedzi w domu i czyści kałasznikowa...
Pesymista, to taki człowiek, który wrzuca dowcip pisany większą czcionką, bo boi się, że nikt go nie przeczyta.
optymista to człowiek bełkoczący o pop psychologicznych pierdołach o wspaniałym życiu, dążeniu do szczęścia, spełnieniu się wszystkich marzeń i nieuzasadnionym zadowoleniu ze swoich osiągnięć.
Większa czcionka jest dla 90% użytkowników sadola, bo jak wiadomo masturbacja prowadzi do problemów ze wzrokiem.
ps
Dzięki za czcionkę
Nathaniel_Demerest napisał/a:
Dodaj zdjęcie swoich cycków
ps
Dzięki za czcionkę
A ja powiem tylko że wkurwiają mnie te pierdolone komary i najchętniej porozpierdalał bym je wszystkie w piździec Tak właściwie po chuj one są?
Cytat:
A ja powiem tylko że wkurwiają mnie te pierdolone komary i najchętniej porozpierdalał bym je wszystkie w piździec Tak właściwie po chuj one są?
Żebyś mógł ponarzekać jak na przeciętnego Polaka przystało. Zapomniałeś dopisać że dziś jest kurewsko gorąco i że czekasz na ochłodzenie
Czym się różni optymista od pesymisty?
Przed optymistą świat stoi otworem, a pesymista wie co to za otwór...
Przed optymistą świat stoi otworem, a pesymista wie co to za otwór...
Patrzę na posty i... Stwierdzam, że żyję w świecie, gdzie kretynizm i frajerstwo są najwyżej punktowane.
@mr_9mm
i na chuj się chwalisz? nie o Twoje cycki prosiliśmy. Ty nie potrzebujesz pocieszenia.
sam stwierdziłeś, że autorka oślepła od masturbacji. pewno deska taka że "depresja", to się nie pochwaliła.
i na chuj się chwalisz? nie o Twoje cycki prosiliśmy. Ty nie potrzebujesz pocieszenia.
sam stwierdziłeś, że autorka oślepła od masturbacji. pewno deska taka że "depresja", to się nie pochwaliła.
@up
Pokaż dokładnie w którym miejscu to stwierdziłem, bo sam jestem ciekaw.
Pokaż dokładnie w którym miejscu to stwierdziłem, bo sam jestem ciekaw.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów