bogate araby i ich zostawione i niepotrzebne auta ;/
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bardzo interesujący filmik. Przez półtorej minuty można sobie pooglądać stojące w miejscu, zakurzone samochody...
Czytałem kiedyś artykuł w którym napisane było że to samochody obcokrajowców pozostawione podczas ucieczki z Dubaju, bo za ich przekręty w tym kraju i kryzys który tam zapanował rząd wpierdzielał takich obcokrajowców do paki na wiele lat.
kurwa... za 1500 miesięcznie nie stać mnie na to żeby sobie takie pooglądać nie mówiąc już o zostawianiu a nawet podróży do dubaju
Kurwa... rozumiem, Boxtera i M6 zostawić... mają kasę kupią se nowe, lepsze... chuj z tym...
Ale za dojebanie w ten sposób F40, Rollsa i Jaga XJ220 powinni tych jebanych arabusów napromieniować i puszczać live na całyt świat jak konają... To nie jest byle drogie gówno... tych aut było kilkaset... teraz pewnie kilkadziesiąt, może kilkanaście... w oryginalnym stanie.... Zajebałbym!
Ale za dojebanie w ten sposób F40, Rollsa i Jaga XJ220 powinni tych jebanych arabusów napromieniować i puszczać live na całyt świat jak konają... To nie jest byle drogie gówno... tych aut było kilkaset... teraz pewnie kilkadziesiąt, może kilkanaście... w oryginalnym stanie.... Zajebałbym!
To F40 to tylko bardzo wierna replika wiec się tak nie spuszczajcie
Pierwsze co się rzuca w oczy że to kopia to kierunkowskaz na błotniku, odstające przednie koła, niedzielone boczne szyby, lusterka, podwójne wycieraczki (jedna odpadła lub ktoś podjebał)
Pierwsze co się rzuca w oczy że to kopia to kierunkowskaz na błotniku, odstające przednie koła, niedzielone boczne szyby, lusterka, podwójne wycieraczki (jedna odpadła lub ktoś podjebał)
W latach 2004-2011 w domu aukcyjnym Bonhams pojawiło się co najmniej sześć sztuk XJ220, w tym we wrześniu 2011 roku jeden z dziesięciu, przedprodukcyjnych egzemplarzy prototypowych z surowym wnętrzem i rozwiązaniami technicznymi, które do czasu wprowadzenia samochodu do produkcji znacznie udoskonalono. Maszynę, którą w swoim czasie oglądała sama Księżna Diana, z podwoziem i silnikiem numer dwa wyceniono na 160-180 tysięcy funtów.
Nie sa to upuszczone auta arabow, tylko sa to auta europejczykow, amerykanow i ludzi ktorzy tam pracowali..
byl w Dubaju kryzys jakos tak pod koniec 2010 do polowy 2011 roku.
thethrottle.thechive.com/2011/01/19/abandon-cars-all-ye-who-enter-duba...
pozdrawiam!
byl w Dubaju kryzys jakos tak pod koniec 2010 do polowy 2011 roku.
thethrottle.thechive.com/2011/01/19/abandon-cars-all-ye-who-enter-duba...
pozdrawiam!
MArcin911 napisał/a:
F40 miały też normalne kierunkowskazyTo F40 to tylko bardzo wierna replika wiec się tak nie spuszczajcie
ObrazekObrazek
'Skończyło mi się paliwo. No nic, kupię nowe auto'
Chciałbym mieć ciapate kontakty tam i zacząć to masowo sprowadzać. Znając życie jakiś kulczyk albo inny pierdoła solorz zaraz na tym zrobi forsę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów